ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011
H Ομάδα Μαραθωνοδρόμων και Δρομέων Αντοχής Αχαρνών με τηνυποστήριξη του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αχαρνών και του ΑΣΟΧ «ΦΟΙΒΟΣ» διοργανώνει Ημιμαραθώνιο Αγώνα δρόμου (21,1 Κ) και Εναλλακτική Μικρή Διαδρομή (5,71 Κ) στο χώρο του Ολυμπιακού Χωριού Αχαρνών την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011.

 ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΤΟΧΗΣ:
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ: 21,1 χλμ. για δρομείς (4 γύροι x 5,130 m+ 580m τερματισμός) ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: 5,71 χλμ. για δρομείς και περιπατητές (1 γύρος 5,130 m + 580m τερματισμός )
ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Αθλητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού.
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ: 10:00 (ταυτόχρονη εκκίνηση και των δύο δρόμων)
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Αθλητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού.
Χρονικό όριο ολοκλήρωσης του αγώνα: 3 ώρες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ:
Εκκίνηση έξω από το Αθλητικό Κέντρο του Ο.Χ. επί της Οδού Μαραθώνιας Διαδρομής με κατεύθυνση νότια (κατηφορικά), στροφή δεξιά επί της Οδού Κάχι Κακιασβίλη, διέλευση διαδοχικά από τους δύο κυκλικούς κόμβους και έξοδος από την πύλη Α του Ο.Χ. με δεξιά στροφή, κίνηση επί του παράδρομου της Λεωφ. Κύμης και δεξιά στροφή επί της Οδού Αφοπλισμού, κίνηση παράλληλα με τη βόρια περίφραξη του Ο.Χ. επί της οδού Αφοπλισμού μέχρι τον Πυροσβεστικό σταθμό του Ο.Χ., δεξιά στροφή και επιστροφή στο σημείο εκκίνησης επί της Οδού Μαραθώνιας Διαδρομής.
Οι διαδρομές μετρήθηκαν πολλαπλές φορές με διαφορετικά GPS ώστε να πιστοποιηθεί η ακριβής απόσταση με απόκλιση ±20m (για τον ημιμαραθώνιο). Ενδεικτικά παρατίθεται αποτύπωση και το υψομετρικό γράφημα της κυκλικής διαδρομής στο χώρο του Ολυμπιακού Χωριού, όπου αποτυπώνονται τα σημεία Εκκίνησης‐Τερματισμού καθώς και η θέση των δύο σταθμών υδροδοσίας:
ΣΗΜΑΤΟΔΟΣΙΑ‐ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ:
Ο αγώνας διεξάγεται εξολοκλήρου επί ασφαλτοστρωμένης οδού με εξαίρεση τα τελευταία 200μ στο ταρτάν του σταδίου. Η διαδρομή θα είναι ευκρινώς σηματοδοτημένη με βέλη επί του οδοστρώματος και πλαστική ταινία. Επιπλέον, εθελοντές θα βρίσκονται σε καίρια σημεία για την καθοδήγηση των δρομέων, ενώ κριτές θα καταγράφουν τουλάχιστον σε δύο σημεία τη διέλευση (γύρους) των δρομέων του ημιμαραθωνίου. Οι δρομείς του ημιμαραθωνίου υποχρεούνται με δική τους ευθύνη να συμπληρώσουν τους 4 γύρους. Tερματισμός δρομέα που έχει διανύσει λιγότερους γύρους θα έχει σαν αποτέλεσμα την ακύρωση και καταχώρηση στα αποτελέσματα ως εαταλείψαντα (DNF).
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ:
Αναλυτικοί πίνακες των αποτελεσμάτων με τη σειρά κατάταξης και την επίδοση όλων των εντός χρονικού ορίου τερματισάντων θα δημοευτούν στο διαδίκτυο το αργότερο την επομένη του αγώνα, ενώ στη συνέχεια θα υπάρχει περίοδος δύο (2) ημερών για την υποβολή ένστασης στην οργανωτική επιτροπή πριν την επικύρωση των πινακίων των τελικών αποτελεσμάτων.
ΥΔΡΟΔΟΣΙΑ‐ΠΑΡΟΧΕΣ:
Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν σταθμοί εφοδιασμού των αθλητών με νερά ανά 2,5 χλμ. και ισοτονικά μετά το 10,5 χλμ. Στο σημείο τερματισμού θα δοθούν για αποκατάσταση των δρομέων μπανάνες, νερά, ισοτονικά και σάντουιτς. Επίσης, στον χώρο του τερματισμού εντός του σταδίου του Ο.Χ., θα υπάρχει μπουφές με εδέσματα για όλους τους συμμετέχοντες αθλητές μετά τον τερματισμό τους.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ:
Θα υπάρχει φωτογραφική κάλυψη του αγώνα τόσο από τον Χορηγό Επικοινωνίας όσο και από ανεξάρτητους φωτογράφους κατά μήκος της διρομής, καθώς και λήψη VIDEO του τερματισμού. Οι φωτογραφίες και το VIDEO θα είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο χωρίς κόστος την επόμενη ημέρα του αγώνα.
ΙΑΤΡΟΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:
Η οργανωτική επιτροπή θα μεριμνήσει για την ύπαρξη στο χώρο του αγώνα ιατρονοσηλευτικής υποστήριξης για την περίπτωση που κάποι δρομέας αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας ή τραυματισμού.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ‐ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Κάθε δρομέας συμμετέχει στον αγώνα με δική του ευθύνη και αποκτά δικαίωμα συμμετοχής, εφόσον έχει συμπληρώσει πλήρως και αποστείλει στη διεύθυνση e‐mail: olympicvillage.race@gmail.com ή τον αρ. φαξ 210‐2468375 αίτηση συμμετοχής στον αγώνα μέχρι την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011, με τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, έτος γέννησης, φύλο, αγώνας (21,1Κ ή 5,71Κ), διεύθυνση, τηλέφωνο.
Όριο συμμετοχών: 500 άτομα και για τους δύο αγώνες. Εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις θα υπάρξει η δυνατότητα εγγραφής για περιορισμένο αριθμό δρομέων την ημέρα του αγώνα με σειρά προταιότητας, αρκεί να προσέλθουν έγκαιρα στη γραμματεία (τουλ. 2 ώρες πριν την εκκίνηση).
Δρομείς μικρότεροι των 18 ετών συμμετέχουν με ευθύνη των γονέων τους.
ΑΡΙΘΜΟΙ (Bib) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Οι αριθμοί συμμετοχής (Bib) θα παραδίδονται στους δρομείς – περιπατητές από την γραμματεία του αγώνα, στο χώρο της εκκίνησης, τουλάχιστον μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα. (εφόσον έχουν δηλώσει συμμετοχή και έχουν πληρώσει το ποσό της συμμετοχής)
ΕΠΑΘΛΑ ΑΓΩΝΑ:
Θα γίνουν οι εξής τέσσερις απονομές νικητών‐τριών και θα απονεμηθούν τα αντίστοιχα συλλεκτικά έπαθλα: Γενική Κατηγορία Ανδρών (21.1Κ & 5.71Κ) ‐ Γυναικών (21.1Κ & 5.71Κ) 1ος – 1η ειδικό έπαθλο 2ος ‐2η, ειδικό έπαθλο 3ος – 3η, ειδικό έπαθλο Σε όλους τους επιτυχώς τερματίσαντες δρομείς ανεξαρτήτου κατάταξης (εντός του χρονικού ορίου ολοκλήρωσης του αγώνα ) θα δοθεί ειδικό αναμνηστικό μετάλλιο (με χάραξη) καθώς και και δίπλωμα.
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ:
Η απονομή των επάθλων στους νικητές θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο του Ολυμπιακού Χωριού πλησίον του χώρου τερματισμού.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για την κάλυψη των εξόδων διεξαγωγής του αγώνα που δεν καλύπτονται από τους χορηγούς είναι απαραίτητη η κατάθεση του ποσού των ευρώ στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό: Εμπορική Τράπεζα: Αριθμός Λογαριασμού 51953622 (Υποκατάστημα 141 ΘΥΡ. Μενιδίου) με IBAN GR0501201410000000051953622. Δικαιούχος Γεώργος Παναγιώτης. Στην Αιτιολογία κατάθεσης να αναφέρεται το όνομα του καταθέτη δρομέα. Κατά την παραλαβή του αριθμού θα επιδεικνύεται η καταθετήρια απόδειξη και θα υπογράφεται έντυπο αποδοχής των όρων συμμετοχής. Για τη διευκόλυνση αυτών που δεν έχουν τη δυνατότητα κατάθεσης του ανωτέρω ποσού στην τράπεζα, θα υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής του ποσού της συμμετοχής την ημέρα του αγώνα, αρκεί να προσέλθουν εγκαίρως στη γραμματεία του αγώνα (1½ ώρα πριν την εκκίνηση). Ο ισολογισμός του αγώνα θα είναι διαθέσιμος στη Γραμματεία του αγώνα για όποιον ενδιαφέρεται να ενημερωθεί. Το αδιάθετο υπόλοιπο, εφόσον υπάρξει, θα επιστραφεί στους δρομείς (που έχουν καταθέσει το ποσό συμμετοχής τους στην τράπεζα) κατά την παραλαβή του αριθμού τους.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Κατά την προσέλευση στη Γραμματεία του αγώνα για την παραλαβή του αριθμού τους οι δρομείς θα υπογράφουν την αποδοχή των όρων συετοχής: «Ο/H κάτωθι υπογεγραμμένος/η δηλώνω υπεύθυνα ότι, με ατομική μου ευθύνη και κατόπιν των απαραιτήτων ιατρικών εξετάσεων που έκανα πρόσφατα και οι οποίες βεβαιώνουν την καλή μου εία και φυσική κατάσταση, επιθυμώ να λάβω μέρος στον Αγώνα Δρόμου που θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο του Ολυμπιακού Χωριού στις 5 Ιουνίου 2011. Αποδέχομαι ότι οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ενδεχόμενα προβλήματα ή τραυματισμό που μπορεί να υποστώ ως αθλητής κά τη διάρκεια του αγώνα και δηλώνω ότι παραιτούμαι ατομικά για λογαριασμό των διοργανωτών από κάθε σχετική αποζημίωση ή απαίτηη. Επίσης,δηλώνω ότι επιτρέπω να χρησιμοποιηθεί το όνομά μου και η φωτογραφία μου ελεύθερα από τους διοργανωτές προς τα μέσα ενημέρωσης ι οπουδήποτε κριθεί σκόπιμο από αυτούς.»
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ:
Για όσους επιθυμούν να προσέλθουν με ΙΧΕ, η πρόσβαση στο Ο.Χ. είναι εύκολη μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών‐Λαμίας και της Λεωφόρου Κύμης (έξοδος προς Θρακομακεδόνες‐Ολυμπιακό Χωριό), ενώ υπάρχει δυνατότητα ελεύθερου PARKING στον χώρο δίπλα στο Αθλητικό Κέντρο του O.X. (όπως σημειώνεται στο Χάρτη της Διαδρομής). Για όσους επιθυμούν να προσέλθουν με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς υπάρχει η δυνατότητα χρήσης της Γραμμής Χ40‐ Χ41 του ΟΑΣΑ (EXPRESS OAKA – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ) στην οποία μπορεί να γίνει επιβίβαση από τους σταθμούς του ΗΣΑΠ Ειρήνη και Νεραντζιώτισσα. Πληροφορίες για τις ώρες των δρομολογίων στη Ηλεκτρονική Δνση: http://www.oasa.gr/xmap.php?id=px41
...

0 σχόλια στο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Δημοσίευση σχολίου