Σούργελο ο αγνώριστος Καραμανλής!!!

Τρίτη, 31 Μαΐου 2011


Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τον Κώστα Καραμανλή, που εμφανίστηκε με νέο λουκ και κούρεμα πεζοναύτη , σαν κατράμι από τα πολλά μπάνια , αδυνατισμένος κατά 8  ή 80 κιλά κιλά και βέβαια  χαμογελαστός -  χαμογελαστός ( πρέπει να είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα, που έχει τόσο πλατύ  χαμόγελο αυτή την εποχή!).

Το πρόσωπό του έχει στρογγυλοποιηθεί εντελώς και δείχνει σαν καρπούζι ή σαν πλατεία. Είναι τόσο μεγάλη η κεφάλα του, που αν κάνεις βόλτες γύρω - γύρω κουράζεσαι.
 Το μαύρισμα πάντως δεν είναι από τα μπάνια, αλλά έβαλε αλοιφή μαυρίσματος με καροτίνη, έφαγε μάλιστα και όλα τα καρότα. Για να μαυρίσει σε όλο το σώμα, χρησιμοποίησαν βούρτσα μπατανίσματος, σαν αυτές που έχουν οι ελαιοχρωματιστές.

Τα μαλλιά του έχουν ασπρίσει και ισχύει βέβαια εδώ το...
"Ασπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στη Βουλή".

Μετά τον χαρακτηρισμό  του σαν "πεζοναύτη" παραιτήθηκαν όλοι οι πεζοναύτες στο στράτευμα παγκοσμίως, ενώ το χαμόγελό του αποδόθηκε σε λοβοτομή. Καρπούζι με βούλα, δηλαδή.

Το όλο σύνολο είναι να βάζεις τα γέλια ( και τα κλάμματα). Πολλοί ξαφνιάστηκαν. Το Πάμε Λουκέτο καθόλου. . Εχουμε τις πληροφορίες ότι ο Καραμανλής ακολουθεί πρόγραμμα μεταμόρφωσης για να μπορεί να κυκλοφορεί στον κόσμο. Ετσι όπως έγινε σαν μασκαράς και τον βλέπετε στις φωτογραφίες τον αναγνωρίζουν και δεν τον αναγνωρίζουν στο δρόμο . Ο πρώην πρωθυπουργός της σιωπής όμως προχωράει το πρόγραμμα μεταμόρφωσης και σε λίγο καιρό θα είναι αγνώριστος, οπότε δεν θα τον αναγνωρίζει κανένας.

Ετσι λοιπόν " Ο  αγνώριστος", όπως θα λέγεται πλέον   θα πηγαίνει και στις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων , να βλέπει τα event με τις κρεμάλες και τα άλλα παιχνίδια που στήνονται εκεί.
...

0 σχόλια στο Σούργελο ο αγνώριστος Καραμανλής!!!

Δημοσίευση σχολίου