Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011


Οι «Αγανακτισμένοι Πολίτες» επεκτείνουν πλέον τις κινητοποιήσεις τους επι καθημερινής βάσης, σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας, και καλούν όλους πολίτες να βγουν μαζί τους στις πλατείες.
«Είμαστε μια ομάδα η οποία γνωρίστηκε μέσα από το ίντερνετ. Δεν ανήκουμε σε κανένα χώρο και καμία συνδικαλιστική οργάνωση. Απηυδήσαμε από αυτά που γίνονται και αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια εκστρατεία, να κατεβάσουμε τον κόσμο κάτω, για να αναγκάσουμε αυτούς τους 300 εκεί μέσα να κάνουν ένα δημοψήφισμα.
Να αποφασίζει για την τύχη του ο ίδιος ο λαός και όχι αυτοί, οι οποίοι έχει αποδειχθεί πλέον ότι είναι όχι μόνο «πουλημένοι», αλλά έχουν διαπράξει και εσχάτη προδοσία.Δεν πρόκειται να φύγουμε από εδώ πριν ανακηρυχθεί η διενέργεια δημοψηφίσματος. Καλούμε τον κόσμο να έρθει εδώ μαζί μας, γιατί όλοι μαζί μπορούμε. Ο καθένας μόνος του δεν μπορεί, γιατί αυτό βολεύει τους 300 βουλευτές, που εφαρμόζουν το νόμο του «διαίρει και βασίλευε».
Απαιτούμε μέσω του δημοψηφίσματος την κατάργηση του μνημονίου, την έξοδο από το ΔΝΤ και την άρνηση του παράνομου χρέους. Μας λένε ότι χρωστάμε, αλλά γιατί δε μας δίνουν το λογαριασμό; Που πήγαν τα λεφτά που χρωστάμε; Δε μας δίνουν τις αποδείξεις και για αυτό το λόγο και μόνο, μπορούμε να πούμε ότι αρνούμαστε το χρέος.
Επίσης, ζητάμε την άρση της βουλευτικής ασυλίας και την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Είναι η απόδειξη ότι αυτοί οι 300 είναι παράνομοι. Όταν το σύνταγμα λέει ότι όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι, δεν μπορεί να υπάρχει νόμος ότι αυτοί είναι πιο ίσοι από εμάς.Ξεκινήσαμε εχθές στις 10 το πρωί και θα είμαστε εδώ σε 24ωρη βάση. Δε φεύγουμε, δεν εγκαταλείπουμε, μέχρι να προκηρυχθεί δημοψήφισμα».
...

0 σχόλια στο

Δημοσίευση σχολίου