Σαμαράς: "Έριξε τον Μητσοτάκη, τώρα γκρεμίζει την Ελλάδα"

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011

proedrikoΧωρίς συμφωνία φαίνεται ότι ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς αρνήθηκε να συναινέσει στην φορολογική πολιτική της κυβέρνησης παρά το γεγονός ότι, όπως του διεμήνυσε ο κ. Παπανδρέου,  είναι "επιβολή της τρόικας". 
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου στην αναλυτική δραματική παρουσίαση που έκανε φάνηκε να είναι ανοικτός σε ενδεχόμενο συμμετοχής προσωπικοτήτων εκτός ΠΑΣΟΚ. 
Ο κ. Σαμαράς είπε "όχι", λέγοντας ότι είναι πρόβλημα πολιτικής πρωταρχικά και όχι ανθρώπων...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός της ΝΔ ζήτησε από τον πρωθυπουργό να αλλάξει την φορολογική πολιτική, κάτι που απορρίφθηκε από τον πρωθυπουργό γιατί "το απορρίπτει η τρόικα". Ο Σαμαράς πρότεινε να πάνε όλοι μαζί να επαναδιαπραγματευτούν το Μνημόνιο αλλά ο Παπανδρέου και πάλι του απάντησε λέγοντας: "Η τρόικα απέρριψε το σχέδιό σου".
Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στο ίντερνετ η απόρριψη από τον κ. Σαμαρά της έκκλησης του Γιώργου Παπανδρέου για ένα μίνιμουμ συναίνεσης.
Στο ίντερνετ η πλειοψηφία του κόσμου σχολιάζει αρνητικά τη στάση Σαμαρά: "Ο κόσμος έξω ικετεύει για λύση&ο Σαμαράς το παίζει "σκληρό αντράκι".Τελικά η πτώση Μητσοτάκη δεν ήταν αρκετή,θέλει "πτώση" και της Ελλάδας!", σημειώνει ένας χρήστης του twitter. Άλλος σημειώνει: "Ο Σαμαράς ζεί ακόμα στην εποχή της Πολιτικής Άνοιξης". Και άλλος με μπόλικη δόση χιούμορ: "εγώ λέω ότι ο Σαμαράς το έκανε επίτηδες... κρυφα μέσα του θέλει να κατέβει στο Σύνταγμα αγανακτισμένος".
...

0 σχόλια στο Σαμαράς: "Έριξε τον Μητσοτάκη, τώρα γκρεμίζει την Ελλάδα"

Δημοσίευση σχολίου