Αυτός είναι ο τέταρτος φονιάς του Ρέντη

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011


Σε μια μικρή πόλη της Ρωσίας έχουν στραφεί οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του τέταρτου αλλοδαπού... εμπλεκόμενου στη δολοφονία των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.Α.Σ. στου Ρέντη.
Ο 28χρονος ομογενής από τη Ρωσία Βιτάλι Τερσενίδης, που σύμφωνα με τους -παράνομα ελληνοποιημένους- συγκατηγορούμενούς του Γιάννη Σαββίδη, 36 ετών, και Ανδρέα Ποφίδη, 28 ετών, σήκωσε και αυτός όπλο και πυροβόλησε κατά των αστυνομικών, κατόρθωσε να διαφύγει στο εξωτερικό στα μέσα Απριλίου.Ο τέταρτος καταζητούμενος της δολοφονικής ενέδρας στου Ρέντη, που είχε τραυματιστεί κατά τη συμπλοκή στου Ρέντη, είχε αρχικά βρει καταφύγιο σε μονοκατοικία στον Ασπρόπυργο.
Οι αστυνομικοί βρίσκονται σε διαρκή συνεργασία με συναδέλφους τους στο εξωτερικό και εστιάζουν, λόγω καταγωγής του καταζητούμενου, τις έρευνες στη Ρωσία.
Εκτός του ότι οι ελληνικές διωκτικές αρχές τον έχουν κατατάξει στην πρώτη θέση της λίστας των καταζητουμένων, έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και η φωτογραφία του φιγουράρει στα γραφεία της Ιντερπόλ.

Οι άνδρες του τμήματος Εγκλημάτων Κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής έχουν αναλάβει να περάσουν χειροπέδες στον εναπομείναντα ασύλληπτο δράστη της δολοφονικής ενέδρας στου Ρέντη κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους ο Γιώργος Σκυλογιάννης και ο Γιάννης Ευαγγελινέλης.

Espresso
http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/2011/05/blog-post_27.html
...

0 σχόλια στο Αυτός είναι ο τέταρτος φονιάς του Ρέντη

Δημοσίευση σχολίου