Κέντρο της Πόλης – Ένα Σάββατο διαφορετικό

Κυριακή, 22 Μαΐου 2011


Το Σάββατο 21 Μάιου από τις 09:00 μέχρι και τις 15:00 , με τη συνεργασία του ΣΕΒΑ πεζοδρομούμε την Δεκελείας ( από την Δημόκριτου έως και την Πάγκαλου). 
 Πρόκειται για μια πρωτοβουλία με διπλό στόχο : αφενός την τόνωση της εμπορικής κίνησης στο κέντρο της πόλης αφετέρου να απολαύουμε μια ανθρωπινή πόλη. 
Μια πόλη που δίνει έμφαση στην ποιότητα ζωής. Την ημέρα εκείνη θα πραγματοποιηθούν διάφορα δρώμενα με κύριους αποδεκτές τα παιδιά αλλά και τους μεγαλύτερους. Ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργοί, κλόουν, ξυλοπόδαροι, μουσική, τραγούδια, παιχνίδια αλλά και ζωγραφική στο δρόμο….. 
 Τα παιδιά θα αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα στον ‘’πεζόδρομο’’ της Δεκελείας. Δίνοντας έμφαση στους πεζούς αυτής της πόλης δημιουργούμε ευφάνταστες διαβάσεις Σας περιμένουμε να περπατήσουμε και να ξαν-αγαπήσουμε αυτήν την πόλη ,την πόλη μας.
Αυτή ήταν η ανακοίνωση του δήμου για την πεζοδρόμηση μερικών δρόμων στο κέντρο της πόλης. Ήταν μια προσπάθεια να αλλάξει κάτι στην πόλη, πράγμα που δε θέλει ο Έλληνας να αλλάζει η καθημερινότητά του.         http://eleftherovima.wordpress.com/

Οι δρόμοι έγιναν μια παιδική χαρά που θα την θυμόνται για πολύ καιρό τα παιδιά που την έζησαν.
      
     
      
...

0 σχόλια στο Κέντρο της Πόλης – Ένα Σάββατο διαφορετικό

Δημοσίευση σχολίου