ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ 15ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧ. ΑΧΑΡΝΩΝ

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011


ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ 15ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧ. ΑΧΑΡΝΩΝ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του 15ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών στις 7 και 8 Ιουνίου 2011.                             Την κουκλο-θεατρική παράσταση «Ο Τρομάρας» από την κουκλο-θεατρική ομάδα «Κιβωτός των Μύθων», παρακολούθησαν οι μαθητές των Α', Β' και Γ' τάξεων του Σχολείου την Τρίτη 7/6/2011, βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι του Γ. Βιζυηνού.
Επίσης στα πλαίσια της εκδήλωσης συμμετείχαν σε εργαστήρι κατασκευής κούκλας, όπου κάθε παιδί είχε την ευκαιρία να κατασκευάσει τη δική του κούκλα. Ακολούθησε χορός και τραγούδι στο προαύλιο του Σχολείου από τους μαθητές των τάξεων.
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ 15ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧ. ΑΧΑΡΝΩΝ
Μουσικά ταξίδεψαν στην Αρχαία και Νεότερη Ελλάδα υπό τις νότες της μουσικής πολλών ανακατασκευασμένων αρχαίων μουσικών οργάνων οι μαθητές των Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξεων την Τετάρτη 8/6/2011. Η παράσταση έγινε με τη συνεργασία του Κέντρου Αρχαίας Ελληνικής Κληρονομιάς «ΛύρΑυλος». Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από εικαστική έκφραση των μαθητών, χορωδία και θεατρικά δρώμενα.
Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο δράσεις εντάχθηκαν στο πλαίσιο της Πράξης: « Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας - Άξονας Προτεραιότητας 2» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους και πραγματοποιήθηκαν με τη συνεργασία της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων του Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ .
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με το έργο τους συνέβαλαν στην προετοιμασία και υλοποίηση των δράσεων αυτών» είπε στο τέλος των εκδηλώσεων η Διευθύντρια του Σχολείου Ελένη Καμπόλη.

www.acharnorama.gr
...

0 σχόλια στο ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ 15ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧ. ΑΧΑΡΝΩΝ

Δημοσίευση σχολίου