ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΟΙ 1ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ» ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΟΙ 1ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ» ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Η φωνή του Λαού δεν φιμώνεται από μία μερίδα επαγγελματιών «γνωστών – άγνωστων»
Χιλιάδες κόσμου από το πρωί έχουν κατακλίσει τους δρόμους της Αθήνας, γύρω από την Βουλή, επιδιώκοντας να εμποδίσει την Κυβέρνηση να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμό πρόγραμμα που θα φέρει σε απελπιστική κατάσταση όλους τους Έλληνες.
Μαζί με τους γνωστούς, απλούς αγανακτισμένους πολίτες και εκατοντάδες αστυνομικοί, διμοιρίες των ΜΑΤ, αλλά δυστυχώς και μία χούφτα προβοκάτορες που έχουμε συνηθίσει να ονομάζουμε «γνωστούς - άγνωστους» κουκουλοφόρους που σκοπό έχουν να μετατρέψουν μία ειρηνική διαδήλωση που μετρά περίπου 22 ημέρες, σε ένα κυριολεκτικό χάος! Οι χιλιάδες των διαδηλωτών που βρέθηκαν στην Αθήνα, ηλικιωμένοι, νέοι, οικογενειάρχες ήρθαν αντιμέτωποι με κουκουλοφόρους που ξεπρόβαλαν με στόχο τους να γράψουν… την δική τους μελανή σελίδα στην ιστορία. Οι εικόνες που παρακολουθήσαμε είναι συνταρακτικές, οι «αγανακτισμένοι» διώχνουν με τις… κλοτσιές τους κουκουλοφόρους ώστε να μην προκληθούν κι άλλα επεισόδια. Η απορία όλων μας είναι συγκεκριμένη τελικά μήπως οι κουκουλοφόροι είναι «επαγγελματίες» που στάλθηκαν μόνο και μόνο για να σταματήσουν το κύμα οργής των Ελλήνων πολιτών που αντιδρά στα παράλογα και βάρβαρα μέτρα που ετοιμάζει η Κυβέρνηση;;;
Τελικά μήπως επειδή η επέμβαση των ΜΑΤ με ρίψη δακρυγόνων και σφαίρες κρότου δεν κατάφερε να διαλύσει το πλήθος, στάλθηκε μία μερίδα… κουκουλοφόρων «γνωστών – αγνώστων» για να διαλύσουν την διαδήλωση; Είναι αδύνατον τόσες ημέρες να μην έχει ανοίξει ούτε… ρουθούνι, να μην έχουν πλησιάσει ούτε για δείγμα κουκουλοφόροι και ξαφνικά μόλις ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να έγινε ο… κακός χαμός.
Παρακολουθούμε τα γεγονότα και σας τα μεταφέρουμε με την ματιά του ACHARNORAMA…

Πηγή φωτο: Real.gr
...

0 σχόλια στο ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΟΙ 1ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ» ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Δημοσίευση σχολίου