ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΣΤΟ 57ο ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011


ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΣΤΟ 57ο ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
Το πρόβλημα της ανάρτησης στέρησε την πρωτιά, αλλά σημασία έχει η προσπάθεια και η επιμονή…
Οι πρώτες απώλειες ήρθαν στη δεύτερη ειδική του 57ου Ράλι Ακρόπολις, Ελάτεια, τη μεγαλύτερη ειδική του αγώνα. Δυστυχώς, θύμα ήταν οι Έλληνες Λάμπρος Αθανασούλας και Νίκος Ζακχαίος με το Ford Fiesta RS WRC.
Σταμάτησαν στο 24ο χιλιόμετρο της ειδικής με σπασμένο ψαλίδι στη μπροστινή ανάρτηση, δίχως να κινδυνεύσουν.
Αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν όπως και ο νεαρός Ρώσος Εβγένι Νόβικοφ επίσης με Fiesta και επίσης για τον ίδιο λόγο. Να θυμίσουμε ή να κάνουμε γνωστό σε όσους δεν γνωρίζουν πως ο Λάμπρος Αθανασούλας είναι «παιδί των Αχαρνών» και παρά την ατυχία του στο 57ο Ράλι, είναι ένας εξαιρετικός ραλίστας που έχει κάνει γνωστή την πόλη μας μέσα από τις επιτυχίες του στο δρόμο!
Για την ιστορία ο Σεμπαστιάν Οζιέ με Citroen ήταν ο μεγάλος νικητής, επικρατώντας του ομόσταβλού του Σεμπαστιέν Λοέμπ και στην power stage, με την οποία έπεσε η αυλαία.
Το πρώτο ελληνικό πλήρωμα στην τελική κατάταξη ήταν οι Λάμπρος Αθανασούλας-Νίκος Ζακχαίος, οι οποίοι μπήκαν με υψηλές βλέψεις στον αγώνα, αλλά μόλις στην 2η ειδική αναγκάστηκαν να σταματήσουν λόγω της σπασμένης ανάρτησης.
Επανήλθαν το Σάββατο με το Superally και από εκεί και μετά ήταν σχεδόν σταθερά μέσα στην πρώτη 10άδα των ειδικών, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσουν τις προσπάθειές τους στην 19η θέση γενικής, έχοντας γράψει τον 11ο ταχύτερο χρόνο στην power stage.

Πηγή φωτο: sport24.gr
http://www.acharnorama.gr
...

0 σχόλια στο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΣΤΟ 57ο ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση σχολίου