9η Πεζοπορία-Ανάβαση 2011 στην Πάρνηθα

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011


Στο όμορφο και ήρεμο περιβάλλον της Πάρνηθας, ο πεζοπόρος βρίσκει την ηρεμία που αναζητά μέσα στο καταπράσινα ελατά και το καθαρό οξυγόνο που είναι το πολυτιμότερο αγαθό της φύσης για τον άνθρωπο μακριά από το άγχος και το καυσαέριο της πόλης.

Τόπος συγκέντρωσης : Δημαρχείο Αχαρνών  ( Φιλαδέλφειας 87& Αθ.Μποσδα ) και ώρα 08:00
Α) Εύκολη διαδρομή
Σημείο εκκίνησης: Διασταύρωση Μολας-Φλαμπουρίου
Σημείο τερματισμού: Καταφύγιο Φλαμπούρι
Β) Δύσκολη  διαδρομή
Σημείο εκκίνησης: Όρια Δήμου Θρακομακεδονων(οδός Καστοριας), ανάβαση από μονοπάτι
Σημείο τερματισμού: Καταφύγιο Φλαμπούρι
Η μεταφορά των πεζοπόρων από το Δημαρχείο στο σημείο εκκίνησης της διαδρομής καθώς και από το σημείο του τερματισμού της διαδρομής προς το Δημαρχείο Αχαρνών, θα πραγματοποιηθεί με πούλμαν.


Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν αθλητικά ρούχα και παπούτσια
Κατά την εκκίνηση θα δοθούν οδηγίες για την διαδρομή από τους καθηγητές Φυσικής  Αγωγής του Α.Ο.ΔΑ., οι όποιοι θα συνοδεύουν τους πεζοπόρους καθ όλο το μήκος της. Θα παρευρίσκεται επίσης ιατρός και ο Ερυθρός Σταυρός.
Στο σημείο του τερματισμού θα προφέρουμε πρόχειρο φαγητό και νερό ενώ μπορούν επίσης να απολαύσουν την μοναδική θέα, το καθαρό αέρα και το φυσικό τοπίο της Πάρνηθας.
Στους συμμετέχοντες θα προσφέρουμε πρόχειρη φαγητό και νερό ενώ μπορούν επίσης να συμμετέχουν σε αθλοπαιδιές και παραδοσιακούς χορούς.
Επειδή στο κείμενο της ανακοίνωσης  δεν αναφέρεται η ημερομηνία, αυτή σημειώνεται στην αναγγελία:
Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αχαρνών ( Α.Ο.Δ.Α.) διοργανώνει την 9η Πεζοπορία-Ανάβαση 2011 στην Πάρνηθα, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2011.
Στην ανακοίνωση δεν ξεκαθαρίζεται αν η μεταφορά στο σημείο εκκίνησης θα είναι για την εύκολη ή και για την δύσκολη διαδρομή.
...

0 σχόλια στο 9η Πεζοπορία-Ανάβαση 2011 στην Πάρνηθα

Δημοσίευση σχολίου