ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 9η ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ – ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΓΙΑ ΤΟ 2011 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΔΑ

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 9η ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ – ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΓΙΑ ΤΟ 2011 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΔΑ
Με σύμμαχο τον καιρό και την καλή διάθεση!
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αχαρνών, η 9η Πεζοπορία – Ανάβαση στην Πάρνηθα. Με σύμμαχο τον καιρό ο κόσμος που συμμετείχε ευχαριστήθηκε τις διαδρομές, μέσα στο δάσος με τα καταπράσινα έλατα και το καθαρό αέρα.


ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 9η ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ – ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΓΙΑ ΤΟ 2011 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΔΑ
Οι πεζοπόροι είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο διαδρομές με διαφορετικό επίπεδο δυσκολίας, οι οποίες είχαν τερματισμό το Καταφύγιο Φλαμπούρι όπου ξεκουράστηκαν και απόλαυσαν τον καφέ και το φαγητό τα οποία τους προσφέρθηκαν, ενώ άλλοι έπαιζαν ποδόσφαιρο, βόλεϊ και ευχαριστήθηκαν τη φύση. Αρκετοί ήταν αυτοί που χόρεψαν κιόλας δείχνοντας, παρ’ όλες τις δυσκολίες που περνάει ο Ελληνικός λαός, πως πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή ξεχωριστά.
Στην πεζοπορία την δύσκολη διαδρομή εκτός των άλλων, ακολούθησε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σωτήρης Ντούρος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Μιχάλης Βρεττός όπως επίσης η Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Ευαγγελία Παντελιά. Στην πορεία της δύσκολης διαδρομής η παρέα τριών αγοριών εντόπισε ένα ελαφάκι το οποίο είχε δαγκωθεί από κάποιο ζώο. Αμέσως ευαισθητοποιήθηκε η φιλοζωική τους συνείδηση, πήραν το πληγωμένο θηλαστικό και το έφεραν στο χώρο του καταφυγίου όπου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες ώστε να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του από τον γιατρό της πεζοπορίας κ. Νίκο Μάλτζαρη, ο οποίος ήταν καθ΄όλη την διάρκεια δίπλα στο ελάφι μέχρι που οι Εθελοντές Δασοπροστασίας Αττικής με τον Οργανισμό animal μετέφεραν το ελάφι στο νοσοκομείο όπου και θα θεραπευτεί.


www.acharnorama.gr
Συγχαρητήρια στους τρείς μαθητές, αναφέροντας παράλληλα και τα ονόματά τους : Δερμιτζάκης Μανώλης του Στυλιανού ετών 17, Χριστοφορίδης Γιώργος του Παναγιώτη ετών 15, Χριστοφορίδης Θοδωρής του Παναγιώτη ετών 15.
Η επιστροφή από το καταφύγιο, προς το Δημαρχείο απ’ όπου ξεκίνησε η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε με πούλμαν.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Α.Ο.Δ.Α
Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμμετοχή τους, τους υπαλλήλους του Αθλητικού Οργανισμού καθώς και τους χορηγούς της Πεζοπορίας, όπως τα super market «Γαλαξίας» και «Σκλαβενίτης», την «Αθηναϊκή Εμπορική Κρεάτων», το «Κρεοπωλείο της γειτονιάς», την «Κρεατεμπορική Αχαρνών», το αρτοποιείο Χρήστος Τζιούμας, το Καζίνο Πάρνηθας για την παραχώρηση των πούλμαν και το Καταφύγιο Φλαμπούρι για την παραχώρησή του, όπου χάρη σε αυτούς η εκδήλωση δεν είχε κανένα χρηματικό κόστος για τον Αθλητικό Οργανισμό.
Ο Πρόεδρος του Α.Ο.Δ.Α. κ. Μιχάλης Βρεττός ανανεώνει το ραντεβού του μαζί σας για τον επόμενο χρόνο σε μία εξίσου όμορφη εκδήλωση στα μονοπάτια της Πάρνηθας.
...

0 σχόλια στο ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 9η ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ – ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΓΙΑ ΤΟ 2011 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΔΑ

Δημοσίευση σχολίου