«ΤΑΞΗ» ΜΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΧΑΡΝΩΝ

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011


«ΤΑΞΗ» ΜΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΧΑΡΝΩΝ
Ευχάριστη έκπληξη έκανε η έντονη παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας τις τελευταίες ημέρες στην Κεντρική Πλατεία των Αχαρνών, στον Ιερό Ναό του Αγίου Βλασίου, σε περιοίκους και περαστικούς. Εντατικοί έλεγχοι, αλλά και απαγόρευση της κυκλοφορίας δικύκλων, με αυστηρά πρόστιμα σε όσους δεν πειθαρχούν, καθώς και σε φορτηγά φορτοεκφορτώσεων, είναι ορισμένα από τα μέτρα που πάρθηκαν και έβαλαν κυριολεκτικά ένα τέλος στο «μπάχαλο» που επικρατούσε στην κεντρική πλατεία.

Συγκεκριμένες οι ώρες που επιτρέπεται να εισέρχονται τα φορτηγά για τις προμήθειες των καταστημάτων στο κέντρο της πλατείας, αφού τα τελευταία χρόνια ήταν έντονο το φαινόμενο να εισέρχονται ανά πάσα ώρα και στιγμή οχήματα μεγάλου όγκου σε σημεία που μικρά παιδιά έπαιζαν μπάλα ή κινούνταν με τα ποδήλατά τους.
Σε κίνδυνο έθεταν την ζωή όλων, όμως και οι μοτοσικλέτες που κινούνταν ανενόχλητες στην πλατεία προκαλώντας εκτός από ηχορύπανση και πολλούς κινδύνους σε πεζούς που κινούνταν αμέριμνοι θεωρώντας, ως πρέπει, πως δεν περνούν οχήματα σε μία πλατεία! Φυσικά δεν θα ξεχάσουμε πριν λίγες ημέρες το ατύχημα ενός μικρού κοριτσιού μπροστά στον Ιερό Ναό Αγ. Βλασίου, όταν ένα μηχανάκι παρέσυρε ένα μικρό κορίτσι που ξέφυγε από την προσοχή της μητέρας του.
Οι πρώτες εντυπώσεις των κατοίκων αποτυπώνονται στο μήνυμα του αναγνώστη Δημήτρη Κολυβά: «Δεν ξέρω αν είναι προσωπική εντολή του Δημάρχου Σωτήρη Ντούρου, αλλά μπράβο γιατί πρώτη φορά βλέπω Δημοτική Αστυνομία στην Κεντρική Πλατεία μας, με αποτέλεσμα τα παιδάκια να παίζουν ανενόχλητα από ενοχλητικές και επικίνδυνες παρουσίες μηχανών. Να συνεχιστεί εύχομαι, δίνοντας μια πιο υγιή εικόνα του κέντρου μας. Μπράβο ξανά για τα μικρά εκείνα, αλλά ουσιώδη συνάμα βήματα προόδου. Τα καλά πρέπει να προβάλλονται!».
Να τονίσουμε πως τα πρόστιμα για τους παραβάτες είναι μεγάλα, πχ για την είσοδο με δίκυκλο στην πλατεία η «καμπάνα» αντιστοιχεί στα 200€!!!

http://www.acharnorama.gr
...

0 σχόλια στο «ΤΑΞΗ» ΜΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΧΑΡΝΩΝ

Δημοσίευση σχολίου