Ο Σαμαράς κινδυνεύει να βγει πρωθυπουργός! [: τρόμος..]

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

Εφιάλτης οι τελευταίες μέρες για τον Σαμαρά , αφού όλα τα γκάλοπ  δείχνουν να προηγείται η ΝΔ και  κινδυνεύει έτσι να πάθει χοντρή ζημιά και να βγει πρωθυπουργός.

Πραγματικός πανικός στη Συγγρού καθώς όλα τα  γκάλοπ δείχνουν  ότι μπορεί να την πατήσει και να πάρει την πρωθυπουργία.Το τελευταίο ήταν την Τρίτη, σήμερα δηλαδή, από τον REAL FM , που δείχνει ότι ....
η ΝΔ προηγείται και μάλιστα με διαφορά 1,7%.

Άσχετα με το τι λέει προς τα έξω ο Καλαματιανός , ότι ζητάει τάχα μου εκλογές, κινδυνεύει  ο λαός να του δώσει εντολή και να είναι αυτός  που θα αναλάβει να βουλιάξει τη χώρα. Λέει ο Σαμαράς  ότι ο Παπανδρέου είναι γαντζωμένος στην καρέκλα του, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο πρωθυπουργός ακολουθεί κατά γράμμα τη μέθοδο Καραμανλή και την κάνει με ελαφρά από την πρωθυπουργία.

Ο Σαμαράς τρέμει  επίσης γιατί έχει πει κατά καιρούς και διάφορες χαζαμάρες  και δεν μπορεί να τις πάρει πίσω. Ότι  δηλαδή "θα μηδενίσει το έλλειμμα" και θα βγει  βέβαια αυτό αργότερα  σλόγκαν από τους αντίπαλους  σαν το " Λεφτά υπάρχουν".

Ο αρχηγός της ΝΔ πάντως λέει δεξιά και αριστερά ότι τα γκάλοπ δεν πρέπει να τα πιστεύουμε και δεν πιστεύει προσωπικά ο ίδιος, το θεωρεί μάλιστα αδύνατο,  ότι προηγείται για την πρωθυπουργία 


pamelouketo
...

0 σχόλια στο Ο Σαμαράς κινδυνεύει να βγει πρωθυπουργός! [: τρόμος..]

Δημοσίευση σχολίου