Έκτακτη σύσκεψη αυτή την ώρα στο Καστρί για το αν θα πάμε σε εκλογές !!!

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

http://3.bp.blogspot.com/-23P7g2-y5bA/TfBvuk1fzTI/AAAAAAAAQY0/XkUlEr7RrsA/s640/gap+spiti.jpgΈκτακτη σύσκεψη βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο σπίτι του Πρωθυπουργού στο Καστρί στην οποία συμμετέχουν όλοι οι στενοί του συνεργάτες:
Γιάννης Ραγκούσης, Παύλος Γερουλάνος, Ρεγγίνα Βάρτζελη, Γιώργος Πεταλωτής, Νίκος Αθανασάκης κ.α. προκειμένου να σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις του κυβερνώντος κόμματος μετά τις δραματικές εξελίξεις.
Λίγη ώρα πριν η έκτακτη σημερινή συνάντηση Παπανδρέου-Παπούλια όπως ήταν ευνόητο φούντωσε τις φήμες ότι ο Πρωθυπουργός θα ζητήσει από τον ύπατο πολιτειακό άρχοντα να διαλύσει τη Βουλή ώστε να υπάρξει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
 Κυβερνητικές πηγές δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο, ωστόσο επέμεναν ότι ο Πρωθυπουργός απλώς «θα ενημερώσει τον κ. Παπούλια για τις τρέχουσες εξελίξεις». 
Κάποιοι άλλοι υποστήριζαν ότι ο Παπανδρέου θα παίξει το «τελευταίο του χαρτί» θέτοντας στο τραπέζι το θέμα του δημοψηφίσματος. 
Με άλλα λόγια θα ζητήσει σε δραματικούς τόνους – μέσω λαϊκής ετυμηγορίας αλλά όχι με κάλπες – την έγκριση του Μεσοπρόθεσμου ώστε να αποφευχθεί η πτώχευση της χώρας.
 Το κλίμα στο μέγαρο Μαξίμου είναι εξαιρετικά βαρύ μετά την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λιάνη, αλλά και την δημόσια δήλωση του βουλευτή Κοζάνης Αλέκου Αθανασιάδη (Mega) ότι θα καταψηφίσει το μεσοπρόθεσμο.
...

0 σχόλια στο Έκτακτη σύσκεψη αυτή την ώρα στο Καστρί για το αν θα πάμε σε εκλογές !!!

Δημοσίευση σχολίου