Σχετικά με την ντροπή που αισθάνθηκαν οι βουλευτές κατά την φυγή τους από την βουλή!

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011


Ακουγα χτες τα δελτία ειδήσεων. Σχεδόν σε όλα -υπήρχαν και εξαιρέσεις - διατυμπάνιζαν οι βο-υ-λευτές και υπουργοί ότι τέτοιες εκδηλώσεις είναι ντροπή προς το κοινοβούλιο!!!!
Ο μέγας Πάγκαλος αισθάνθηκε ντροπή ως έλληνας πολίτης!!!
Για να μην τα πολυλογώ θα ήθελα να παραθέσω τα εξής :
α) είναι ντροπή όταν ψηφίζεις να καλυφθούν οι ψεύτες και κλέφτες μέσα στο κοινοβούλιο και όχι όταν τους γιουχάρεις έξω από αυτό...

β) είναι ντροπή Πάγκαλε όταν δουλεύεις μια ζωή για να πάρεις μία σύνταξη την οποία τώρα εσείς πετσοκόβετε με κάθε τρόπο προκειμένου να καλύψετε τα χαμένα χρήματα από τις μίζες, τις λαμογιές σας και τις κάθε ατασθαλίες που διαπράξατε χρόνια ολόκληρα.

γ) είναι ντροπή όταν πληρώνεις μηνιαία τις εισφορές σου και αναγκάζεσαι να πληρώνεις τους γιατρούς γιατί κάποιοι παίξανε τα λεφτά των ταμείων σε χρηματιστήρια και ομόλογα.

δ) είναι ντροπή να έχεις ζήσει μία ζωή αξιοπρεπώς, έστω και φτωχά, και να φτάνεις στα γεράματα να σκαλίζεις τους κάδους για να βρεις φαγητό να φας ή να καταφεύγεις στα σισίτια της εκκλησίας!!!!!

Αυτά και πολλά άλλα είναι ΝΤΡΟΠΗ βρε λαμόγια υπουργοί και βουλευτές και όχι ότι τρέχατε μέσα στη νύχτα στον Εθνικό κήπο να ξεφύγετε από την οργή του λαού. Και μάλιστα σε κάποιο δελτίο αναφέρθηκε ότι σε μια κυρία βουλευτίνα κάποιοι συνάδελφοί της, της λέγανε να το δει ως μία ρομαντική βόλτα!!! Δηλαδή ούτε εκείνη την στιγμή δεν σας αγγίζει τίποτα βρε λαμόγια;;;; Αίσχος...!!!! Ούτε το σάλιο μας δεν αξίζετε!!!

Που μιλάτε για κοινοβουλευτισμο και δημοκρατία. Βγείτε και περπατείστε στους δρόμους ανάμεσα στους πολίτες να δείτε πως θα σας φερθούν. Αν έχετε τα κότσια. Εμένα δηλαδή γιατί κανένας δε με βρίζει;;; γιατί απλά δεν έφαγα τίποτα, δεν έκλεψα, δε στέρησα από κανέναν το φαγητό, τη σύνταξη τα όνειρά του....

Αλλά έχετε φάει τόσα πολλά που ορισμένοι έχετε στουμπώσει από το πάχος και τα αυτιά σας έχουν κλείσει. Οι αισθήσεις σας έχουν περιέλθει σε απραγία και ναρκωμένοι κινείστε και ζείτε.

Ομως μην ανησυχείτε...θα σας ταρακουνήσουμε τόσο που θα ακούσετε κιόλας, και από την απραγία θα βγείτε.... Σας το υποσχόμαστε!!!!
...

0 σχόλια στο Σχετικά με την ντροπή που αισθάνθηκαν οι βουλευτές κατά την φυγή τους από την βουλή!

Δημοσίευση σχολίου