«Εγώ δεν θα φύγω κυνηγημένος» διαμηνύει Υπουργός! – Ραγδαίες οι εξελίξεις στην κυβέρνηση…

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011


Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανός «υποψήφιος» για παραίτηση είναι ο υπουργός Μεταφορών Δ. Ρέππας, αν και ακούγονται και άλλα ονόματα …εξαγριωμένων υπουργών! Εν μέσω όλων αυτών η αυριανή προγραμματισμένη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου αποκτά πολύ μεγάλη αξία.
Οι δικές πληροφορίες λένε ότι εδώ και 20 μέρες ο Αρκάς υπουργός μεταφορών Δημήτρης Ρέππας έχει στείλει στο Μαξίμου ένα καθαρό μήνυμα που λέει:

«Εγώ υπογραφή σε ιδιωτικοποιήσεις αυτή την ώρα δεν βάζω.
Δεν θα επιτρέψω ποτέ στον εαυτό μου να κατηγορηθεί για μειοδοσία και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
Δεν θα παραιτηθώ απλά αλλά θα εγκαταλείψω και την ενεργή πολιτική»…
Από χθες το πρωί κυκλοφορούσε, στα δημοσιογραφικά γραφεία η πληροφορία ότι κορυφαίος υπουργός είχε ενημερώσει τον Γιώργο Παπανδρέου ότι προτίθεται να παραιτηθεί εφόσον προχωρήσουν οι ραγδαίες αλλαγές που επιβάλλει το Μεσοπρόθεσμο, ιδιαίτερα στον τομέα του υπουργείου του.
Το μήνυμα του Πελοποννήσιου υπουργού έχει αναστατώσει το ΠΑΣΟΚ όπως είναι φυσικό και την κυβέρνηση.
Όποια γνώμη και να έχει κανείς για τον Δημήτρη Ρέππα η στάση του είναι αυτή την στιγμή Πατριωτική του στάση.
Μετά από μία σπουδαία καριέρα στην πολιτική και στο ΠΑΣΟΚ επιθυμεί να μην είναι άλλο κομμάτι ενός συστήματος που… κάνει τους βουλευτές να φεύγουν νύχτα κυνηγημένοι από την Βουλή.
«Εγώ δεν θα φύγω κυνηγημένος» δηλώνει..!
Έτσι οι στενοί του συνεργάτες γνωρίζουν ότι θα προτιμήσει να ιδιωτεύσει παρά να συνδεθεί με υπογραφές σε δημόσιους οργανισμούς που έχει υπό την εποπτεία του και είναι προς ιδιωτικοποίηση. Όπως ο ΟΤΕ, ο ΟΣΕ και άλλοι…
Αν τελικά ο Δημήτρης Ρέππας επιλέξει να πάει σπίτι του για να κρατήσει την προσωπική και πολιτική του ιστορία τότε θα αλλάξουν πολλοί συσχετισμοί στην Πελοπόννησο.
Είναι σίγουρο ότι ο κ. Ρέππας που πάντα αποτελούσε κομμάτι του σκληρού πυρήνα του Πρωθυπουργού δεν θα του κάνει ανταρτοπόλεμο.
Δεν θα είναι καν υποψήφιος βουλευτής στην Αρκαδία στις εκλογές..!
Κάτι τέτοιο θεωρεί ότι δεν είναι έντιμο και αυτός είναι και ο λόγος που σκέπτεται σοβαρά την απόσυρσή του από την πολιτική…!
Οι επόμενες ώρες είναι σημαντικές και αναμένεται να λάβει τις αποφάσεις του με δεδομένο ότι σήμερα συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο και πρέπει να δεσμευθεί σαν υπουργός ότι θα στηρίξει το δεύτερο μνημόνιο.
Οι πηγές μας κάνουν λόγο για ταχύτατες εξελίξεις..!
(Εθνικά Θέματα)
...

0 σχόλια στο «Εγώ δεν θα φύγω κυνηγημένος» διαμηνύει Υπουργός! – Ραγδαίες οι εξελίξεις στην κυβέρνηση…

Δημοσίευση σχολίου