Γ. Παπανδρέου: Αύριο θα σχηματίσω νέα κυβέρνηση

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011


Ανασχηματισμό, πιθανώς και με διεύρυνση της κυβέρνησης, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός, με το σημερινό του διάγγελμα, καθώς τόνισε ότι η Ν.Δ. διαχειρίστηκε την προσπάθεια για συναίνεση με επικοινωνιακούς όρους και όχι όρους πολιτικής ευθύνης. Όπως τόνισε, αύριο θα ζητήσει εκ νέου την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής, χωρίς να διευκρινίζει εάν θα πρόκειται για κυβέρνηση προσωπικοτήτων και από άλλα κόμματα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός, ο ίδιος ανέλαβε την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας όταν βρισκόταν στο χείλος της καταστροφής. “Πήραμε στους ώμους μας το βάρος άλλων” τόνισε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε πως η χώρα έχει μείνει όρθια και ότι επανήλθε...

σήμερα με νέες προτάσεις ώστε η προσπάθεια να πάρει κοινά και εθνικά χαρακτηριστικά. “Αποσαφήνισα ότι δεν εξάρτησα ποτέ την ευθύνη μου με αξιώματα” δήλωσε.

Όσον αφορά στη στάση της Ν.Δ. ξεκαθάρισε πως η αξιωματική αντιπολίτευση διαχειρίστηκε την προσπάθεια με επικοινωνιακούς όρους και όχι με όρους πολιτικής ευθύνης.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε πως από τη Ν.Δ. τέθηκαν δημοσίως όροι που δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί, καθώς θέτουν τη χώρα σε αστάθεια.
...

0 σχόλια στο Γ. Παπανδρέου: Αύριο θα σχηματίσω νέα κυβέρνηση

Δημοσίευση σχολίου