Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011


Μια μέρα, μια γριούλα πήγε στην Τράπεζα του Καναδά με μια βαλίτσα γεμάτη χρήματα. Η γριούλα επέμενε να μιλήσει με τον Πρόεδρο της Τράπεζας με σκοπό ν’ ανοίξει ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου, επειδή όπως είπε, είχε πάρα πολλά χρήματα.

Μετά από πολλές συζητήσεις, ένας υπάλληλος την πήγε στο γραφείο του Προέδρου.

Ο Πρόεδρος την ρώτησε πόσα ήθελε να καταθέσει.

Αυτή απάντησε: 165.000$, ενώ ακουμπούσε τα χρήματα στο γραφείο του.

Περίεργος, την ρώτησε πώς πέτυχε να συγκεντρώσει τόσα πολλά χρήματα.

Η γριούλα του απάντησε πως το πέτυχε βάζοντας στοιχήματα.

«Tι είδους στοιχήματα;»


«Για παράδειγμα στοιχηματίζω 25.000 $ ότι τ’ αρχί**@ σου είναι κυβικά!»

Ο Πρόεδρος άρχισε να γελά και υποστήριξε ότι τέτοιου είδους στοιχήματα είναι αδύνατο να κερδηθούν!

Τότε η γριούλα απάντησε : «Θα θελες να βάλεις αυτό το στοίχημα;»

«Βεβαίως, απάντησε ο Πρόεδρος, σου εγγυώμαι με 25.000$ ότι τα’ αρχί**@ « μου δεν είναι κυβικά».

«Συμφωνώ. Αλλά δεδομένου του ύψους του ποσού του στοιχήματος, θα ξανάρθω αύριο στις 10 πμ με τον Δικηγόρο μου σαν μάρτυρα αν δεν έχεις αντίρρηση».

«Κανένα πρόβλημα» είπε ο Πρόεδρος της Τράπεζας με αυτοπεποίθηση.

Εκείνο το βράδυ, ο Πρόεδρος ήταν πολύ νευρικός σχετικά με το στοίχημα, και ξόδεψε πολύ ώρα μπροστά στον καθρέφτη του εξετάζοντας τ’ αρχί**@ του, γυρνώντας τα σε όλες τις κατευθύνσεις πάλι και πάλι, στην προσπάθεια να βεβαιωθεί ότι τα καταραμένα δεν φαίνονται κυβικά και ότι θα κερδίσει στα σίγουρα το στοίχημα. . .

Την επόμενη μέρα, στις 10 πμ ακριβώς, η γριούλα κατέφθασε με τον Δικηγόρο της στο γραφείο του Προέδρου, για να βεβαιώσει το στοίχημα των 25.000$ για το γεγονός ότι τ’ αρχί**@ του Προέδρου είναι κυβικά.

Ο Πρόεδρος επιβεβαίωσε την ισχύ του στοιχήματος όπως είχε συμφωνηθεί την προηγούμενη ημέρα.

Η γριούλα του ζήτησε να κατεβάσει το παντελόνι του και τα υπόλοιπα, ώστε αυτή και ο Δικηγόρος να βλέπουν τα πάντα – κάτι πού ο Πρόεδρος ευγενέστατα έκανε. Η γριούλα πλησίασε κοντύτερα να δει και τον ρώτησε αν μπορούσε να τα αγγίξει ή όχι.

«Βεβαίως παρακαλώ!», της είπε ο Πρόεδρος , δεδομένου ότι ρίσκαρε τόσο πολλά χρήματα, πρέπει να είστε 100% σίγουρη και η γριούλα άρχισε να ψαχουλεύει με ένα χαμόγελο... Ο Πρόεδρος αντιλήφθηκε ότι ο Δικηγόρος χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο…
Ρώτησε την γριούλα γιατί ο Δικηγόρος αντιδρούσε έτσι.

Αυτή απάντησε : «Πιθανόν εκ του γεγονότος ότι στοιχημάτισα μαζί του 100.000$ ότι γύρω στις 10 πμ, θα κρατούσα τ’ αρχί**@ του Προέδρου της Τράπεζας του Καναδά στα χέρια μου» !!!
...

0 σχόλια στο

Δημοσίευση σχολίου