ΜΙΡΑΖ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ VIDEO

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011


  Στις 27 Μαΐου εμπορική πτήση  που καλύπτει το δρομολόγιο Μάντσεστερ-Άμστερνταμ αναχαιτίστηκε από μαχητικά Mirage 2000C της Γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Αυτό ακριβώς συνέβη στους επιβάτες της πτήσης της αεροπορικής εταιρίας Vueling VY8366 στις 27ης Μαΐου.  Ένας από αυτούς κατάφερε να συλλάβει τη στιγμή που το μαχητικό Mirage 2000C γαλλικού στρατού, αναχαίτισε το αεροπλάνο.  Όπως αναφέρεται στο ημερολόγιο, αυτή είναι η διαδικασία που προβλέπεται σε περίπτωση που ένα εμπορικό αεροσκάφος χάσει την επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου.  Ο κανονισμός που καθορίζονται στη Σύμβαση του Σικάγου (παράρτημα 2), που εξηγεί και τον τρόπο διενέργειας των χειρισμών: Προσέγγιση του αεροπλάνου από αριστερα, ταυτοποίηση του πληρώματος και απομάκρυνση.

Πράγματι, αυτό ήταν αυτό που συνέβη στις 27 Μαΐου: Το Airbus A320-214, Vueling, καταχώρισης ΕΚ-JFG, το οποίο μέχρι πρότινος, φορούσε τα χρώματα της Iberia, έχασε τον έλεγχο των επικοινωνιών με το Παρίσι. Στη συνέχεια, ένα Dassault Mirage 2000C, προσέγγισε το αεροσκάφος περίπου 55 χλμ από την γαλλική πόλη Σαρτρ, όταν το ισπανικό αεροπλάνο που πετούν σε ύψος 38.000 ποδών (11500 μέτρα) με ταχύτητα 457 κόμβων (846 km / h), έδωσε τα απαραίτητα στοιχεία πως όλα βαίνουν καλώς. Τότε το μαχητικό αεροσκάφος αποχώρησε. ΕΞΥΠΝΑ

...

0 σχόλια στο ΜΙΡΑΖ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ VIDEO

Δημοσίευση σχολίου