Αγωγή κατά του ΑΝΤ1 για την σειρά «Ezel»

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011


d1944b182d55da8e6cf43336f7fd5747

 Αγωγή κατά του Antenna καταθέτει η “Κίνηση για την Ελευθερία και τη Δικαιοσύνη στην Κύπρο”, κατηγορώντας το κανάλι για την τουρική σειρά “EZEL” που προβάλει. Ήδη στάλθηκε ειδοποίηση στον ΑΝΤ1 για την έναρξη της νομικής διαδικασίας κατά του σταθμού και των υπευθύνων του ενώ στην ανακοίνωση που εξέδωσε, η Κίνηση των Κυπρίων κάνει λόγο για αδικήματα όπως:


1) Συνομωσία για πρόκληση βλάβης στους εκτοπισμένους Ελληνοκυπρίους και άλλα θύματα της τουρκικής εισβολής και συνεχιζόμενης κατοχής του βορείου μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας.
2) Παράνομη, ζημιογόνα και αρνητική επέμβαση στο δικαίωμα της προσωπικότητας των εκτοπισμένων Ελληνοκυπρίων και άλλων θυμάτων της τουρκικής εισβολής και, συγκεκριμένα, στο συναισθηματικό τους κόσμο, κατά παράβαση του σχετικού ατομικού δικαιώματος που κατοχυρώνεται από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα.
3) Για ηθελημένη παρενόχληση των εκτοπισμένων Ελληνοκυπρίων και άλλων θυμάτων της τουρκικής εισβολής. Οι εναγόμενοι ειδοποιήθηκαν, επίσης, ότι “με την αγωγή θα αξιωθεί μεγάλο ποσό αποζημιώσεως”.

πηγή:tvnea
...

0 σχόλια στο Αγωγή κατά του ΑΝΤ1 για την σειρά «Ezel»

Δημοσίευση σχολίου