Σκότωσαν 19χρονο επειδή δεν πλήρωσε εισιτήριο στο τρένο [βίντεο]

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011


Σκότωσαν 19χρονο επειδή δεν πλήρωσε εισιτήριο στο τρένο [βίντεο]
Απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου 2 αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν νεαρό αφροαμερικανό επειδή δεν είχε πληρώσει το εισιτήριο του τρένου.
Το Σάββατο, στην περιοχή του Μπέυβιου στο Σαν Φρανσίσκο, δυο αστυνομικοί που περιπολούσαν στην Τρίτη Οδό, βρέθηκαν «αντιμέτωποι» με τον νεαρό λαθρεπιβάτη.
Ο 19χρονος αφροαμερικανός αφού αντιλήφθηκε την παρουσία τους προσπάθησε να τους ξεφύγει.
Οι αστυνομικοί τότε, έχοντας βαθειά το αίσθημα του καθήκοντος αποφάσισαν να πυροβολήσουν τον «επικίνδυνο» δράστη, 10 φορές! Οι «υπηρέτες» του νόμου, όχι μόνο πυροβόλησαν τον άτυχο νεαρό, αλλά τον κοιτούσαν ενώ εκείνος αργοπέθαινε μπροστά στα μάτια των περαστικών.
Ο 19χρονος (για να μην ξεχνάμε) είχε τα χέρια του σε έκταση, και άρα δεν αποτελούσε απειλή για κανέναν. Παρ' όλα αυτά όμως οι αστυνομικοί, αν μπορεί κάποιος να τους χαρακτηρίσει έτσι, υποστηρίζουν ότι ένιωσαν να απειλείται η ζωή τους και γι αυτό πυροβόλησαν! Ίσως να πίστευαν ότι μπορούσε ο νεαρός να τους απειλήσει με το εισιτήριο..
Οι δύο αστυνομικοί έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα όσο διαρκούν οι έρευνες, ενώ δεν έχουν καν δοθεί στη δημοσιότητα τα ακριβή στοιχεία του νεκρού.
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κόσμος βγήκε στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί, και δημιουργήθηκαν εντάσεις έξω από το αστυνομικό τμήμα.
Το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και όλοι ελπίζουν, ότι επιτέλους σε κάποιο μέρος του κόσμου, οι άνθρωποι που εκπροσωπούν την εξουσία και πράττουν με δολοφονικές μεθόδους, ότι θα τιμωρηθούν.

...

0 σχόλια στο Σκότωσαν 19χρονο επειδή δεν πλήρωσε εισιτήριο στο τρένο [βίντεο]

Δημοσίευση σχολίου