ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΧΟΡΕΥΑΝ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ ΣΤΟ 5ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡ.ΗΛΙΑ!

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011


ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΧΟΡΕΥΑΝ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ ΣΤΟ 5ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡ.ΗΛΙΑ!Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών και διασκέδασε με την ψυχή του!                            Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κράτησε το 5ο Αντάμωμα Θεσσαλών που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Προφήτη Ηλία. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών σε ένα παραδοσιακό γλέντι που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο Σύλλογος Θεσσαλών Αχαρνών με Πρόεδρο του την κ. Χρύσα Μαλλικοπούλου κατάφερε για 5η συνεχή χρονιά να συγκεντρώσει πάνω από 600 Θεσσαλούς, και όχι μόνο!

Το χορευτικό του Συλλόγου άνοιξε την εκδήλωση όπου και απέσπασε ένα θερμό παρατεταμένο χειροκρότημα από όλους. Εν συνεχεία ο κόσμος έλαβε επάξια την σκυτάλη, χορεύοντας μέχρι τα ξημερώματα, όχι μόνο Θεσσαλικούς χορούς, αλλά και Ηπειρώτικους και Νησιώτικα, καλύπτοντας έτσι κάθε προτίμηση! Φυσικά από ένα παραδοσιακό γλέντι δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα… σουβλάκια, το καλό κρασί και η δροσερή μπύρα!

Συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Θεσσαλών για την άριστη διοργάνωση αλλά κυρίως συγχαρητήρια γιατί με την δραστηριότητα τους κρατούν ζωντανή την Ελληνική Περιφέρεια και την παράδοση μας!
Και του χρόνου!
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ:
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΧΡΥΣΑΣ ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:
...

0 σχόλια στο ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΧΟΡΕΥΑΝ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ ΣΤΟ 5ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡ.ΗΛΙΑ!

Δημοσίευση σχολίου