"Μακριά τα χέρια από τη γυναίκα και το παιδί μου"

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011


Απειλές κατά της οικογένειάς του κατήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης Χρήστος Παπουτσής. "Αισθάνομαι κατήγορος και όχι κατηγορούμενος" είπε.
"Μακριά τα χέρια από τη γυναίκα και το παιδί μου" προειδοποίησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης Χρήστος Παπουτσής "όλους εκείνους τους ανήθικους, ανέντιμους και δειλούς" που τον απειλούν.

Ο Χ. Παπουτσής κατήγγειλε απειλή επίθεσης...
κατά της οικογένειάς του, μιλώντας στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής.

"Δεν αισθάνομαι κατηγορούμενος, αλλά κατήγορος όλων εκείνων που προκαλούν βία. Έχω πει στο δημόσιο λόγο μου ότι η βία φέρνει βία, από όπου και αν προέρχεται", τόνισε μεταξύ άλλων.

Σχετικά με τις επιθέσεις που δέχονται οι πολιτικοί, και που ολοένα αυξάνονται, σχολίασε πως δεν εντυπωσιάστηκε ούτε αποδέχτηκε ποτέ την ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία κανενός.

Επιτέθηκε δε με δριμύτητα κατά του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτου, ο οποίος προγραμματίζει συγκέντρωση τη Πέμπτη προς το σπίτι του.

"Ο κ. Κολλάτος, που είναι προέκταση της πλατείας Συντάγματος, όπως ο ίδιος λέει, έχει προγραμματίσει με μια κατάπτυστη ανακοίνωση, να έρθει στο σπίτι μου, και κανείς δεν αντιδρά. Δεν υπάρχει καμία πολιτική δύναμη, ή ο δήμαρχος να καταδικάσει αυτά τα γεγονότα για το σπίτι μου".

Αίσθηση πάντως προκάλεσε η αποστροφή του κ. Παπουτσή που αναρωτήθηκε "έχουν σκεφτεί τι θα γίνει αν εμείς ζητήσουμε από τους ψηφοφόρους μας να επιβεβαιώσουν την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μας;".

Τη συμπαράστασή του στον Χρ. Παπουτσή εξέφρασε ο Γιάννης Τραγάκης από τη ΝΔ, καταδικάζοντας παράλληλα τις επιθέσεις πολιτικών.

"Ο πολιτικός κόσμος της χώρας θα πρέπει να πάρει θέση, γιατί είναι πρωτοφανές φαινόμενο και υπάρχει κίνδυνος να πάρει απειλητικές διαστάσεις", τόνισε.

Πεταλωτής: Χρειαζόταν εισαγγελική παρέμβαση

Την θέση ότι χρειαζόταν εισαγγελική παρέμβαση για τις αφίσες που στοχοποιούσαν και χαρακτήριζαν «νενέκους» τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που υπερψήφισαν το μεσοπρόθεσμο, εξέφρασε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

"Σύμφωνα με το νόμο ο εισαγγελέας όταν πέφτει στην αντίληψή του αξιόποινη πράξη που δεν απαιτείται έγκληση από το θιγόμενο, βεβαίως και υποχρεούται να παρεμβαίνει", επεσήμανε ο κ. Πεταλωτής, ο οποίος αναφερόμενος σε αφίσα που κυκλοφόρησε από τις "Σπίθες" με φωτογραφίες βουλευτών και τη φράση "αυτοί ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο, είναι οι νενέκοι του καθεστώτος", πρόσθεσε: "Εκεί και αν χρειαζόταν εισαγγελική παρέμβαση".

Διαχώρισε, όμως, τον Μίκη Θεοδωράκη λέγοντας ότι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της χώρας και συμπλήρωσε: "Είμαι σίγουρος ότι ούτε τις αφίσες που κυκλοφορούν γνώριζε και γνωρίζει ο Μίκης Θεοδωράκης, ούτε την αθλιότητα την οποία κυκλοφορούν κάποιοι, οι οποίοι καλύπτονται πίσω από την επωνυμία "Σπίθες"".

Επέκρινε εκ νέου τον κ. Τσίπρα για την στάση του λέγοντας: "Δυστυχώς ένα μέρος της κοινοβουλευτικής αριστεράς, ο ΣΥΡΙΖΑ εν προκειμένω, με τον κ. Τσίπρα, έχει αποδείξει ότι δεν είναι ούτε κοινοβουλευτική, ούτε καν εξωκοινοβουλευτική αριστερά. Είναι ένα μόρφωμα πλέον, ούτε ριζοσπαστική, ούτε δημοκρατική, ούτε καν αριστερά είναι. Ο κ. Τσίπρας -και είναι κεντρική επιλογή- ξεκίνησε και σέρνει έναν πολιτικό λόγο που είναι αντιδραστικός, συκοφαντικός και πολλές φορές είναι ο λόγος του που πυροδοτεί και τις αθλιότητες εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ".
Από news247
...

0 σχόλια στο "Μακριά τα χέρια από τη γυναίκα και το παιδί μου"

Δημοσίευση σχολίου