ΑΡΠΑΞΕ ΤΗ ...ΜΠΟΥΚΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ - συνέβη στον Πειραιά

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

"Μαζί τα φάγαμε και μαζί θα τα φάμε", του είπε και του πήρε τη πιατέλα με τα ψάριαΑνέκδοτο;  Μυθιστορία;  Παραμύθι;  Πάντως βοά ο Πειραιάς από το κάζο που λέγεται ότι  επιφύλαξε ανώνυμος Πειραιώτης στον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο.Όπως έγραψαν και άλλα blogs  : Σε μια ψαροταβέρνα στον Πειραιά με δύο φίλους θέλησε να περάσει ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος πριν από μερικές μέρες. Ο ταβερνιάρης βλέποντας τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να μπαίνει στο μαγαζί του, φρόντισε να του δώσει το καλύτερο τραπέζι. Η παρέα πριν από τα πρώτα τσουγκρίσματα παρήγγειλε ψαράκια φρέσκα κι μάλιστα εν αφθονία.

Και μέχρι να φτάσει η παραγγελία οι τρεις το’ χαν ρίξει στην κουβεντούλα και απολάμβαναν το κρασάκι, τα ορεκτικά και τις σαλάτες. Δεν πέρασε μισή ώρα και ο σερβιτόρος χαμογελαστός εναπόθεσε στο τραπέζι τη μεγάλη πιατέλα με τα ψάρια.

Στο μαγαζί είχε αρκετό κόσμο, χωρίς όμως να ήταν και ασφυκτικά γεμάτο. Δύσκολοι καιροί για θαλασσινές νοστιμιές.

Ξαφνικά από το διπλανό τραπέζι των τεσσάρων ατόμων σηκώνεται  ένας, καλοντυμένος κύριος γύρω στα 35 και πάει μπροστά στον κύριο Πάγκαλο.

«Συγγνώμη, εσείς δεν είστε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο κύριος Πάγκαλος;», ρώτησε με χαμόγελο ο νεαρός, εισπράττοντας ένα ξερό "ναι", από τον Αντιπρόεδρο.

«Κύριε Πάγκαλε να σας θυμίσω ότι είπατε ‘μαζί τα φάγαμε’ συνέχισε ο καλοντυμένος κύριος και ο Αντιπρόεδρος άρχισε να αισθάνεται κάπως άβολα, παρακαλώντας το νεαρό να μην επαναλάβει την ιστορία που κοντεύει να τον συνοδέψει δια βίου... σαν τη δια βίου μάθηση.

«Μην ξαναγυρνάμε στα ίδια», απάντησε ο Αντιπρόεδρος για να τελειώνει μ’ αυτή την ιστορία.

«Όχι κύριε Πάγκαλε, δίκιο έχετε, μαζί τα φάγαμε και μαζί θα τα φάμε! Μου επιτρέπετε σας παρακαλώ να πάρω την πιατέλα σας;», συνέχισε ο 35χρονος που χωρίς δεύτερη σκέψη παίρνει το δίσκο με τα ψάρια και τον πήγε στην παρέα του.

Κι αν νομίζετε ότι κάνουμε πλάκα, πλανάστε πλάνην οικτρά. Οι τέσσερις έφαγαν την πιατέλα του Πάγκαλου που έφυγε άρον- άρον μαζί με την παρέα του.

Διάψευση

Το γραφείο του Θεόδωρου Πάγκαλου, με σχετική ανακοίνωσή του, διέψευσε την προαναφερόμενη ιστορία.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση είχε τον χαρακτηριστικό τίτλο "ψέμα στο ψέμα", ενώ ο κ. Πάγκαλος υποστηρίζει πως πίσω από όλα αυτά τα δημοσιεύματα κρύβεται η Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:  Ξεπερνώντας το γεγονός ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος δεν έχει επισκεφθεί τον Πειραιά εδώ και μήνες, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την ημέρα που υποτίθεται ότι βρισκόταν στον Πειραιά, εκείνος ήταν εκτός Αττικής. Βέβαια και σ αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει ένα βιντεάκι που να πιστοποιεί το γεγονός. Δηλαδή κανείς από την παρέα του νεαρού –όπως αναφέρουν τα blogs- δεν σκέφθηκε ότι η βιντεοσκόπηση του γεγονότος άξιζε τον κόπο; Υπήρχε περίπτωση στην εποχή που βιντεοσκοπούνται τα πάντα, σε μια παρέα νέων να μην είχε ούτε ένας κινητό τηλέφωνο και να μην του πέρασε από το μυαλό; Είναι προφανές και εδώ το ασύστολο ψεύδος. Μέχρι τώρα η συνήθης πρακτική ήταν η παραποίηση των δηλώσεων του Αντιπροέδρου. Προφανώς δεν αρκεί πια, οπότε τώρα προκρίνεται η τακτική της κατασκευής ανύπαρκτων ειδήσεων που δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Ψέμα στο ψέμα λοιπόν, αυτή είναι η νέα τακτική του 2ου ορόφου της Συγγρού"

http://nextok.blogspot.com
...

0 σχόλια στο ΑΡΠΑΞΕ ΤΗ ...ΜΠΟΥΚΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ - συνέβη στον Πειραιά

Δημοσίευση σχολίου