ΠΥΡΙΤΙΔΑΠΟΘΗΚΗ ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΠΑΡΝΗΘΑ ΛΟΓΩ...ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ-ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΣΥΝ.ΠΑ&ΠΟΛ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011


ΠΥΡΙΤΙΔΑΠΟΘΗΚΗ ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΠΑΡΝΗΘΑ ΛΟΓΩ...ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ-ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΣΥΝ.ΠΑ&ΠΟΛ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Κλειστός ο δρόμος προς Πάρνηθα στο ύψος τελεφερίκ .   
Πυριτιδαποθήκη θυμίζει η Βαρυμπόμπη, το Τατόι και όλοι οι πρόποδες της Πάρνηθας, καθώς λόγο έλλειψης κονδυλίων δεν έχουν ακόμη καθαριστεί όπως θα έπρεπε. Την καταγγελία έκανε ο Πρόεδρος Συνδέσμου Πάρνηθας και Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Λαζάρου, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης Αχαρνών κ. Χρύσανθος Κόνταρης.  
Η οικονομική κρίση "χτύπησε" και την πρόληψη για πυρκαγιές στον ήδη ταλαιπωρημένο Εθνικό Δρυμό μας. Την στιγμή που η Πάρνηθα σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για αύριο Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011, προβλέπει πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για την Περιφέρεια Αττικής, οι αρμόδιοι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι και Φορείς κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στην Κυβέρνηση!
Παρότι ήδη ο ΣΥΝ.ΠΑ. και η Πολιτική Προστασία βρίσκονται σε επιφυλακή οι ελλείψεις τους αναγκάζουν σε περίπτωση ανάγκης να υπερβούν ακόμη και τις δυνάμεις τους. Ο δρόμος προς την Πάρνηθα στο ύψος του Τελεφρίκ έχει ήδη διακοπεί μέχρι και την Τρίτη το πρωί, το προσωπικό σε ΣΥΝΠΑ και Πολιτική Προστασία βρίσκεται σε ετοιμότητα ενώ πραγματοποιούνται 24ωρες περιπολίες στο δάσος.
Ελπίζουμε οι ανησυχίες των υπευθύνων να μην επαληθευτούν...
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MEGA:
http://www.acharnorama.gr
...

0 σχόλια στο ΠΥΡΙΤΙΔΑΠΟΘΗΚΗ ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΠΑΡΝΗΘΑ ΛΟΓΩ...ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ-ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΣΥΝ.ΠΑ&ΠΟΛ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Δημοσίευση σχολίου