ΒΟΥΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΤΗ ΤΟΥ ΚΗΦΙΣΟΥ- ΕΣΦΑΖΑΝ ΨΟΦΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΑΓΕΛΑΔΑ & ΤΗΝ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ!

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΒΟΥΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΤΗ ΤΟΥ ΚΗΦΙΣΟΥ- ΕΣΦΑΖΑΝ ΨΟΦΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΑΓΕΛΑΔΑ & ΤΗΝ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ!
Η αδιαφορία και η γραφειοκρατία εμπόδισε το σφράγισμα του βουστασίου!           Καταγγελίες περιοίκων πως στο παράνομο βουστάσιο , που βρίσκεται επί της οδού Ιεροπηγής, στα όρια των Αχαρνών, Πακιστανοί έσφαζαν ψόφια αγελάδα ώθησαν την Δημοτική Αστυνομία σε αυτοψία. Οι εικόνες που αντίκρισαν ήταν σοκαριστικές!

Τριτοκοσμικές εικόνες συνάντησε το ACHARNORAMA σε παράνομο βουστάσιο που λειτουργούσαν Πακιστανοί στις όχθες του Κηφισού Ποταμού, στην Α’ Ζώνη Προστασίας του.

 Οι Πακιστανοί είχαν κρεμάσει μία ψόφια επί πολλές ημέρες, αδύνατη και άρρωστη αγελάδα την οποία τεμάχιζαν, ώστε να την βγάλουν στην… αγορά! Στο ίδιο βουστάσιο που «φιλοξενούσε» 80 πρόβατα,10 αγελάδες και 20 κατσίκες, οι συνθήκες υγιεινής ήταν ανύπαρκτες, τα περισσότερα ζώα ήταν άρρωστα και ταλαιπωρημένα, ενώ γιατρός του Υγειονομικού απαγόρευσε την μεταφορά των ζώων μέχρι να οριστεί από την Περιφέρεια το σημείο που θα τοποθετηθούν. Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι πως οι ίδιοι Πακιστανοί διατηρούσαν παντοπωλείο στο Κέντρο των Αχαρνών όπου διοχέτευαν να άρρωστα ζώα. Αυτοψία διενήργησε και εκεί το Υγειονομικό το οποίο όμως απλά σφράγισε με ταινία τα ψυγεία (!). Σήμερα το πρωί το ACHARNORAMA μετέβη στο βουστάσιο. Η εικόνα που συναντήσαμε ήταν πραγματικά τριτοκοσμική. Τα ζώα είχαν κάνει.. φτερά δίχως την σύμφωνη γνώμη του Υγειονομικού, προς άγνωστη κατεύθυνση! Οι Πακιστανοί που κατά δήλωση του ιδιοκτήτη του οικοπέδου, πρόσεχαν την έκταση, είχαν εξαφανιστεί.
Οι φωτογραφίες, ωστόσο, και το βίντεο μαρτυρούν τις δεκάδες παραβάσεις αλλά και εγκλήματα που έχουν πραγματοποιηθεί στο συγκεκριμένο βουστάσιο. Το βουστάσιο βρίσκεται μόλις 20 μέτρα από την κύτη του Κηφισού Ποταμού, μάλιστα λύματα από τα ζώα έπεφταν με ειδική αντλία κατευθείαν στον ποταμό! Πρώτο περιβαλλοντικό έγκλημα! Τα κτίσματα βρίσκονται ακριβώς πάνω στην κύτη, αντίθετα με το Προεδρικό Διάταγμα, καθώς μιλάμε για την Α’ Ζώνη Προστασίας του Κηφισού, όπου απαγορεύεται οποιαδήποτε μορφή κτίσματος, μιλάμε επομένως και για πολεοδομικές παραβάσεις!
Και τέλος το υγειονομικό κομμάτι. Δεκάδες άνθρωποι θα έχουν φάει από τα άρρωστα, ψοφίμια που οι Πακιστανοί διοχέτευσαν και συνεχίζουν να διοχετεύουν στην αγορά μέσω του Παντοπωλείου που διατηρούν, αλλά και μέσω άλλων που συνεργάζονται. Η δυσοσμία στο συγκεκριμένο σημείο είναι αφόρητη, έντομα έχουν καλύψει τα κτίσματα, ενώ η δράση των Πακιστανών θα συνεχιζόταν αν δεν υπήρχε η καταγγελία, κι αυτό αποδεικνύεται από την τεράστια ποσότητα ζωοτροφής που υπήρχε στις αποθήκες.
Στην κατάσταση αυτή δυστυχώς, σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπήκε τέλος γιατί πολύ απλά οι Υπηρεσίες «κόλλησαν» στα γραφειοκρατικά γρανάζια, αντί να επέμβουν άμεσα, να θανατωθούν τα άρρωστα ζώα, να σφραγιστεί το βουστάσιο και το παντοπωλείο και να συλληφθούν οι υπεύθυνοι άφησαν τον χρόνο να κυλήσει ώστε οι Πακιστανοί να μαζέψουν την… πραμάτεια τους και να εγκατασταθούν αλλού!
ΔΕΙΤΕ:
...

0 σχόλια στο ΒΟΥΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΤΗ ΤΟΥ ΚΗΦΙΣΟΥ- ΕΣΦΑΖΑΝ ΨΟΦΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΑΓΕΛΑΔΑ & ΤΗΝ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ!

Δημοσίευση σχολίου