ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 10ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΣΥΝΟΜΗΛΙKO

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011


ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 10ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΣΥΝΟΜΗΛΙKO
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χτες το βράδυ στα Άνω Λιόσια από εξοργισμένους τσιγγάνους που έσπασαν και έκαψαν ότι βρήκαν μπροστά τους. Με αφορμή τον άτυχο και αποτρόπαιο χαμό του 10χρονου τσιγγάνου που πυροβολήθηκε από συνομίληκό του, οι οικογένειες βγήκαν στους δρόμους γύρω από το σπίτι του θύματος, που βρίσκεται πίσω από το κολυμβητήριο, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές και έντονη αναταραχή.

Ο δρόμος έκλεισε για ώρες ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν ισχυρές αναμένοντας το... ξέσπασμα των δύο οικογενειών. Το τοπίο για άλλη μία φορά θύμιζε εμπόλεμη ζώνη με τον κόσμο που μένει κοντά στον καταυλισμό να έχει κυριολεκτικά κρυφτεί στα σπίτια του.

www.acharnorama.gr

Ο nikos είπε 
Που να γινότανε αυτό μεταξύ αθίγγανων και ντόπιων κατοίκων. Θα είχαμε τουλάχιστον το 3ο παγκόσμιο πόλεμο!! Όπως και να 'χει το θέμα το έχουμε κουράσει αρκετά! Εγώ τουλάχιστον σαν κάτοικος των Αχαρνών δεν μπορώ να χωνέψω ότι μια ομάδα-φυλή απολίτιστων ανθρώπων που ζούνε στο μεσαίωνα, να κάνουν ότι γουσταρουνε και ότι τους καπνίσει, απλά γιατί έχουμε μια ανήμπορη αστυνομία να σχοληθεί σοβαρά με αυτούς τους ανθρώπους αλλά και μια πολιτεία που σφυρίζει αδιάφορα καθε φορά που δημιουργούνται θέματα με τους Αθίγγανους-Γύφτους! Κύριοι Δήμαρχοι των Ανω Λιοσίων αλλά και Αχαρνών επιτέλους αφήστε στην άκρη κάθε πολιτιστική δραστηριότητα (πανηγύρια κτλπ) που μας αφήνει ποια αδιάφορους κατά πρώτο λόγο, και ασχοληθείτε με τα καθημερινά μας προβλήματα όπως είναι αυτο!
...

0 σχόλια στο ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 10ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΣΥΝΟΜΗΛΙKO

Δημοσίευση σχολίου