Η αυθαρεσία στο έπακρο! Ο Δήμος Τρικάλων εφαρμόζει στους δημοτικούς υπαλλήλους το Ν. 3170/03 για την τοποθέτηση τσιπ σε σκύλους !

Σάββατο, 20 Αυγούστου 2011


Η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, που είναι αρμόδια για την προάσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών σε τέτοιες αυθαιρεσίες γιατί δεν παρεμβαίνει;
Σε νέες δραστικές λύσεις αποφάσισε να προβεί ο δήμος Τρικάλων, προκειμένου να ελέγξει τους πραγματικά φιλότιμους εργαζομένους. Εφαρμογή μικροτσίπ στο χέρι των δημοτικών υπαλλήλων. 
Ο Δήμος Τρικκαίων έχει ξεκινήσει έρευνα αγοράς για να προμηθευτεί το καλύτερο μηχάνημα σε προσιτή τιμή, προκειμένου να ελέγχει...
με σιγουριά και ασφάλεια το ωράριο των δημοτικών υπαλλήλων.
Αυτό δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Στουρνάρας, και συνέχισε λέγοντας πως "Είναι επιτακτική ανάγκη να μπει μια σειρά, για την ορθή λειτουργία του Δήμου, στο ωράριο των υπαλλήλων και αυτό πιστεύω πως θα γίνει με την απόκτηση μικροτσίπ που θα διαθέτει ο κάθε δημοτικός υπάλληλος. Πιστεύω πως με την προμήθεια τέτοιου υπερσύγχρονου μηχανήματος θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με την προσέλευση και την αποχώρηση των υπαλλήλων του Δήμου Τρικκαίων στο σύνολο των υπηρεσιών".
Από "news247"  μέσω "Σίβυλλα"
...

0 σχόλια στο Η αυθαρεσία στο έπακρο! Ο Δήμος Τρικάλων εφαρμόζει στους δημοτικούς υπαλλήλους το Ν. 3170/03 για την τοποθέτηση τσιπ σε σκύλους !

Δημοσίευση σχολίου