ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΓΚΕΤΟ»

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011


ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΓΚΕΤΟ»
Δεκτή έγινε η πρόταση της Δημοτικής Αρχής, από τον ΟΣΚ και την Διοίκηση του ΙΚΑ, για μεταφορά των υπηρεσιών του ΙΚΑ όχι στο κτίριο της Λεωφόρου Κύμης, αλλά στο εγκαταλελειμμένο Γυμνάσιο της Αυλίζας. Η πρόταση έπεσε στο τραπέζι την περασμένη εβδομάδα, όταν συναντήθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Κορνιλάκης στο Υπουργείο Παιδείας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αχαρνών κ. Νίκο Κριμνιανιώτη, με εκπρόσωπο της Υφυπουργού κ. Χριστοφιλοπούλου, καθώς και εκπροσώπους της Τεχνικής Υπηρεσίας του ΙΚΑ.
Από πλευράς του Δήμου Αχαρνών προτάθηκε στο Υπουργείο Παιδείας να παραχωρήσει το λεηλατημένο σήμερα γυμνάσιο, το οποίο έχει υποστεί τεράστιες ζημιές, ώστε να εγκατασταθούν όλες οι υπηρεσίες του ΙΚΑ εκεί, καθώς και προσβάσιμο από τα ΜΜΜ είναι, αλλά και με αυτό τον τρόπο, εμμέσως, πραγματοποιείται «σπάσιμο του γκέτο» των αθιγγάνων.
Η πρόταση της Δημ. Αρχής στη αρχή της εκλογής της ήταν στο συγκεκριμένο κτίριο να εγκατασταθεί μία οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη φύλαξη από την πλευρά της Πολιτείας, ενώ ταυτόχρονα η διέλευση του κόσμου θα περιόριζε τις… παράνομες δραστηριότητες που έχουν βρει έδρα τους στην Αυλίζα (με την διακίνηση των ναρκωτικών να βρίσκεται στην πρώτη θέση!)
Μετά την συνάντηση στο Υπουργείο Παιδείας οι δύο πλευρές, ΙΚΑ και ΟΣΚ, θα μελετήσουν το κτίριο ώστε να εντοπίσουν ποιες αλλαγές πρέπει να πραγματοποιηθούν, ώστε να είναι κατάλληλο για την συγκεκριμένη χρήση.

www.acharnorama.gr
...

0 σχόλια στο ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΓΚΕΤΟ»

Δημοσίευση σχολίου