ΞΗΛΩΝΑΝ ΟΤΙ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗ

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2011


ΞΗΛΩΝΑΝ ΟΤΙ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗ
Στα… πράσα πιάστηκαν δύο Αλβανοί, ένας Πόντιος και ένας Σύριος από τους άντρες της Δημοτικής Αστυνομίας την στιγμή που… ξήλωναν κάθε τι ηλεκτρολογικό από το εγκαταλελειμμένο Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας του Ελληνικού Στρατού, πιο γνωστό ως Στρατόπεδο Μαυροβουνιώτη, που βρίσκεται στο Πανόραμα Αχαρνών. Μετά από καταγγελία δημότη, η δημοτική αστυνομία έσπευσε το βράδυ να δει από κοντά τι συνέβαινε.

Για κακή τους τύχη, την πρώτη ημέρα, οι δύο Αλβανοί με ένα τελευταίου μοντέλου ΙΧ Mercedes, ξήλωναν τα καλώδια από τους τοίχους του Στρατοπέδου και τα φόρτωναν στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου τους την στιγμή που οι άντρες της Δημοτικής Αστυνομίας τους… τσάκωσαν και τους μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών.
Λίγες ώρες αργότερα, και συγκεκριμένα το πρωί της επόμενης ημέρας, η Δημοτική Αστυνομία σε περιπολία της… τσάκωσε άλλους δύο, έναν Πόντιο και έναν Σύριο, αυτή την φορά με ένα φορτηγάκι και εξοπλισμένοι με τροχούς να κόβουν τους κιλοδοκούς που στήριζαν το κτίριο που είχαν τοποθετηθεί εκεί μετά τον καταστροφικό σεισμό του 1999!!! Και αυτοί μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών. Ύστερα από έρευνα επιβεβαιώθηκαν οι δηλώσεις των κατηγορουμένων πως δεν είχαν καία σχέση οι δύο ομάδες μεταξύ τους.
www.acharnorama.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟ ACHARNET.EU
Τελικά όλοι αυτοί που κατά καιρούς συλλαμβάνονται βγαίνουν αμέσως έξω?
Γιατί όταν " καθάρισαν "τις οροφές του κτηρίου της Μονής Βατοπεδίου και συνελήφθησαν 5 ομογενείς από την Ρωσία την άλλη ημέρα βγήκαν έξω και γύρισαν για να πάρουν και τα υπόλοιπα....
...

0 σχόλια στο ΞΗΛΩΝΑΝ ΟΤΙ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗ

Δημοσίευση σχολίου