Αλλαγές στα δρομολόγια των Μέσων Μεταφοράς

Κυριακή, 14 Αυγούστου 2011


Αλλαγές στα δρομολόγια των Μέσων Μεταφοράς
Το πρόγραμμα των δρομολογίων που εφαρμόζεται τις Κυριακές θα ακολουθήσουν την ημέρα της Παναγίας, Δευτέρα 15 Αυγούστου, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αττική, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ. Τροποποιήσεις θα πραγματοποιηθούν και άλλες ημέρες του Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα ακολουθήσουν τη Δευτέρα 15 Αυγούστου το πρόγραμμα δρομολογίων βασισμένο στη δρομολόγηση της Κυριακής. Αντίστοιχα, τη Τρίτη 16 Αυγούστου θα ισχύσει πρόγραμμα δρομολογίων βασισμένο στο πρόγραμμα δρομολογίων του Σαββάτου.
Στα τρόλεϊ, τη Δευτέρα 15 Αυγούστου θα ισχύσει πρόγραμμα δρομολογίων της Κυριακής, ενώ για τις υπόλοιπες ημέρες ισχύει το σύνηθες πρόγραμμα.
Στο Μετρό, τα δρομολόγια από 15/8 έως 21/8 θα έχουν τις κάτωθι συχνότητες: Από τις 05.30- 00.20 κάθε 10 λεπτά. Την Παρασκευή και το Σάββατο τα μεταμεσονύκτια δρομολόγια, από τις 00.20 έως τις 02.20, θα εκτελούνται κάθε 15 λεπτά.
Στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα προγραμματισμένα δρομολόγιά του, ενώ στο Τραμ στις 15 και 16 Αυγούστου η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι ανά 30 λεπτά.

www.iefimerida.gr
...

0 σχόλια στο Αλλαγές στα δρομολόγια των Μέσων Μεταφοράς

Δημοσίευση σχολίου