ΤΟΝΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣΣΤΗΝ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ Ο Μ. ΒΡΕΤΤΟΣ

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011


ΤΟΝΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣΣΤΗΝ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ Ο Μ. ΒΡΕΤΤΟΣ
Σάββατο πρωί στην Αγ. Κυριακή εθελοντικός καθαρισμός σε συνεργασία Δήμου, ΣΚΑΙ & Εθελοντές Εικόνες ντροπής αντίκρισε και αποτύπωσε με τον τηλεοπτικό του φακό το συνεργείο του ΣΚΑΪ σε ξενάγηση που του έκανε ο Αν. Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Πολίτη και Πρόεδρος ΑΟΔΑ κ. Μιχάλης Βρεττός το πρωί της Παρασκευής. Άχρηστα οικοδομικά υλικά, ογκώδη αντικείμενα, σκουπίδια, ελαστικά αυτοκινήτων συσσωρεύονται καθημερινά σε ξέφωτα στην Βαρυμπόμπη, κυριολεκτικά στους πρόποδες του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας, ανάμεσα στα καταπράσινα πεύκαhttp://www.acharnorama.gr
Με σκληρές εκφράσεις ο κ. Βρεττός κατήγγειλε τους ασυνείδητους πολίτες που αδειάζουν με… φορτηγά τόνους σκουπιδιών από κάθε γωνιά του Λεκανοπεδίου, αδιαφορώντας για τις συνέπειες στο περιβάλλον. Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην έλλειψη κονδυλίων από την Κεντρική Εξουσία με στόχο την καλύτερη φύλαξη, προστασία και καθαρισμό του δάσους τους θερινούς μήνες. «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στην Βαρυμπόμπη, στο Κτήμα Τατοϊου και γενικά στους πρόποδες της Πάρνηθας. Οι Υπηρεσίες του Δήμου μαζεύουν το πρωί τα σκουπίδια και το βράδυ ασυνείδητοι αδειάζουν με φορτηγά τόνους μπαζών και σκουπιδιών κυριολεκτικά στην μέση του πευκοδάσους. Το τραγικό είναι πως στην συγκεκριμένη τοποθεσία έρχονται τα βράδια ασυνείδητοι πολίτες από όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής αδιαφορώντας για την κυριολεκτικά εγκληματική αυτή πράξη!!» δήλωσε στο τηλεοπτικό συνεργείο ο κ. Βρεττός.
Η ξενάγηση στην περιοχή πραγματοποιήθηκε με αφορμή τον αυριανό καθαρισμό που θα γίνει στην περιοχή της Αγ. Κυριακής στην Βαρυμπόμπη από τον Δήμο Αχαρνών και σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και ομάδα Εθελοντών. «Ο αυριανός καθαρισμός γίνεται όχι τόσο για να καθαρίσουμε την συγκεκριμένη περιοχή, αλλά για να ευαισθητοποιήσουμε όσους περισσότερους πολίτες γίνεται» τόνισε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο κ. Βρεττός.
Ο καθαρισμός θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου 30 Ιουλίου στις 09:00πμ με αφετηρία το εκκλησάκι της Αγ. Κυριακής. Ας είμαστε όλοι εκεί!
Απόσπασμα από δηλώση του κ.Μ. Βρεττού στο ΣΚΑΪ:
 http://www.acharnorama.gr
...

0 σχόλια στο ΤΟΝΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣΣΤΗΝ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ Ο Μ. ΒΡΕΤΤΟΣ

Δημοσίευση σχολίου