«ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ» Η ΑΥΛΙΖΑ-ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΒΕΝΤΕΤΑ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2011

«ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ» Η ΑΥΛΙΖΑ-ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΒΕΝΤΕΤΑ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ Φοβισμένοι οι κάτοικοι δεν μπορούν να βγουν ούτε από τα σπίτια τους      Εμπόλεμη ζώνη θυμίζει τις τελευταίες τρεις ημέρες η Αυλίζα και συγκεκριμένα η οδός Δροσίνη, όπου οικογένεια αθίγγανων πυροβολεί στον αέρα ανεξέλεγκτα για εκφοβισμό! Το ACHARNORAMA δέχτηκε καταγγελίες από περιοίκους, έφτασε στο σημείο το απόγευμα της Παρασκευής και αντίκρισε μία πρωτόγονη κατάσταση. Πάνω από 15 αθίγγανοι που ζουν σε ένα σπίτι, με την μουσική όλη την ημέρα στην διαπασών, πυροβολούσαν στον αέρα κάθε 10 λεπτά!!!
Οι γείτονες το μόνο που μπορούσαν να κάνουν είναι να κρύβονται στα σπίτια τους, με κλειστά παράθυρα και πόρτες και με τον φόβο να μην… γίνει το κακό! Σοκαριστικές εικόνες κυριολεκτικά δίπλα από το κέντρο της πόλης των Αχαρνών και μία ανάσα από την Αττική Οδό, αντικρίσαμε με τους κατοίκους να τρέμουν για την ζωή την δική τους, αλλά και των παιδιών τους που τους απαγορεύουν την έξοδο ακόμη και στην αυλή των σπιτιών. Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια των αθίγγανων βρίσκεται σε βεντέτα με άλλη οικογένεια στο παραπάνω δρόμο και για να δείξουν την δύναμη τους, αλλά και για να εκφοβίσουν η μία την άλλη προβάλλουν κάθε όπλο που διαθέτουν στο… πλούσιο οπλοστάσιο τους!!!
Η Αστυνομία, δυστυχώς, φάνηκε ανεπαρκής στις εκλύσεις για παρέμβαση από τους κατοίκους, ενώ ξαναήρθε για άλλη μία φορά στην επιφάνεια ο περίφημος «κρυφός Νόμος» που απαγορεύει την είσοδο περιπολικών σε γκέτο τσιγγάνων, αν προηγουμένως δεν έχει κληθεί Εισαγγελέας ή δεν υπάρχει οργανωμένη επιχείρηση από την ΓΑΔΑ!!! Η κατάσταση έχει φτάσει στα όρια τους τους κατοίκους που απελπισμένοι και αγανακτισμένοι δεν ξέρουν πλέον πώς να αντιδράσουν. Από την μία οι συνεχείς πυροβολισμοί και η εκκωφαντική μουσική και από την άλλη το εμπόριο ναρκωτικών που πραγματοποιείται κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια τους με… βαποράκια ακόμη και 4χρονα τσιγγανάκια, έχει κάνει τους κατοίκους να νιώθουν στο έλεος του Θεού!
Η λύση δεν μπορεί να δοθεί σε τοπικό επίπεδο. Μόνο η παρέμβαση της πολιτείας μπορεί να βάλει τέλος σ’ αυτή την τραγωδία που βιώνουν οι κάτοικοι, όχι μόνο της Αυλίζας, αλλά και της Αγ. Σωτήρας και των Σαράντα Μαρτύρων. Μόνο αν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σκύψει πραγματικά στο πρόβλημα, μπορεί αυτή η γάγγραινα να επουλωθεί…

http://www.acharnorama.gr
...

0 σχόλια στο «ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ» Η ΑΥΛΙΖΑ-ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΒΕΝΤΕΤΑ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ

Δημοσίευση σχολίου