Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ!

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011


Αφού, (όπως δείχνουν τα γεγονότα), απέτυχε ή τέλος πάντων προς το παρόν δεν είναι εφικτή, η υλοποίηση της προεκλογικής πρωτοποριακής πρότασης του κ. Δήμαρχου δηλαδή της κατασκευής λιμνοδεξαμενής στην περιοχή Λουτρό των Αχαρνών,......
αφενός για την αντιπλημμυρική προστασία του Κεντρικού Μενιδίου, (η οποία επίσης βάσει κατάλληλου master plan, θα ήταν δυνατό να συνδυαστεί με χρήσεις αναψυχής και αθλητισμού) κι αφετέρου θα δημιουργούσε σε άλλο χώρο κατάλληλες συνθήκες για την κοινωνική ένταξη των εκεί Αθίγγανων, τέθηκε σε ισχύ νέο σχέδιο, λιγότερο βέβαια φιλόδοξο αλλά επίσης μεγαλοφυές.

Με την μετεγκατάσταση, λέει, των υπηρεσιών του ΙΚΑ στο κτίριο που στέγαζε κάποτε το Γυμνάσιο στην περιοχή της Αυλίζας, φιλοδοξούν οι ιθύνοντες νόες  του μεγαλόπνοου αυτού σχεδίου, να περιορίσουν τις παράνομες δραστηριότητες των Αθιγγάνων στην περιοχή αυτή και κυρίως τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Φοβερό σχέδιο.
Απορώ πως αυτό το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αφήνει ανεκμετάλλευτα τέτοια μυαλά Με τέτοιες και παρόμοιες προτάσεις, θα έλυναν δια παντός τις  παράνομες πράξεις και δραστηριότητες.

Υ.Γ. Το εύλογο ερώτημα που τίθεται είναι, με ποιο τρόπο οι ασφαλισμένοι θα μεταβαίνουν στα γραφεία του ΙΚΑ: με τεθωρακισμένα οχήματα ή με ελικόπτερο;
...

0 σχόλια στο Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ!

Δημοσίευση σχολίου