Ποδοπατούν ηλικιωμένη για να της πάρουν την τσάντα

Κυριακή, 14 Αυγούστου 2011


Μία ακόμα επίθεση σε ηλικιωμένη γυναίκα έρχεται να προστεθεί στα τελευταία περιστατικά βίας που έχουν καταστήσει άβατο το κέντρο της Αθήνας.
Το βίντεο που ανήρτησε στον δικτυακό της τόπο η Χρυσή Αυγή είναι σοκαριστικό, καθώς καταγράφονται δύο άνδρες να ποδοπατούν μία ηλικωμένη γυναίκα για να της κλέψουν την τσάντα.   Η άτυχη γυναίκα, όπως διακρίνεται στο βίντεο, περπατούσε αμέριμνη όταν δέχτηκε επίθεση.Αφού την πέταξαν στο έδαφος, επιχειρώντας να της πάρουν την τσάντα, άρχισαν να την ποδοπατούν επειδή εκείνη αντιστάθηκε.
Αφού ολοκλήρωσαν το έργο τους, εγκατέλειψαν τη γυναίκα και έφυγαν από το σημείο σαν να μην έχει συμβεί απολύτως τίποτα.
Το συμβάν διαδραματίστηκε στην οδό Μάρνη, πολύ κοντά στην πλατεία Βάθη, πρωινές ώρες και ενώ διέρχονταν από το σημείο αρκετά αυτοκίνητα.
Σε κάποιο μάλιστα σημείο διακρίνεται και τρίτο πρόσωπο να κατευθύνεται προς το σημείο και να αποχωρεί, μετά το πέρας της ληστείας, προς την ίδια κατεύθυνση με τους δύο δράστες.
Οι πολίτες στο κέντρο της Αθήνας, παρά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για ακόμα πιο αυστηρά μέτρα, παραμένουν απροστάτευτοι και πέφτουν θύματα βίαιων επιθέσεων σε περιοχές όπου η εγκληματικότητα χτυπάει "κόκκινο".


news247.gr


Βίντεο-σοκ: Ληστεία ηλικιωμένης Ελληνίδας by Onilatis...

0 σχόλια στο Ποδοπατούν ηλικιωμένη για να της πάρουν την τσάντα

Δημοσίευση σχολίου