«ΜΙΝΙ» ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Χ.ΚΟΝΤΑΡΗΣ

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2011

«ΜΙΝΙ» ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Χ.ΚΟΝΤΑΡΗΣΜέχρι και… καναπέδες εντόπισε ο φωτογραφικός φακός – Έρχονται τα πρόστιμα!
Απαράδεκτη εικόνα εμφανίζουν τον τελευταίο καιρό οι Θρακομακεδόνες επειδή ορισμένοι ασυνείδητοι πετούν όπου βρίσκουν κάθε είδους σκουπίδια, μπάζα, σαβούρα, καρέκλες ακόμα και καναπέδες και ολόκληρα σαλόνια!

Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης του Δήμου Αχαρνών και τοπικός Αντιδήμαρχος Θρακομακεδόνων Χρύσανθος Κόνταρης καταγγέλλει στο ACHARNORAMA την ανευθυνότητα, με την οποία συμπεριφέρονται κάποιοι, και προειδοποιεί ότι θα υπάρξουν κυρώσεις:

«Τον τελευταίο καιρό, ορισμένοι ασυνείδητοι έχουν μετατρέψει τους Θρακομακεδόνες σε χωματερή. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι κάτοικοι του Δήμου μας, γιατί είναι αδιανόητο να ανέχονται αυτήν την τριτοκοσμική εικόνα στα πεζοδρόμια που περπατάνε και στους χώρους πρασίνου που πηγαίνουν βόλτα με τα παιδιά τους. Πρέπει να επισημάνουμε ότι η ρίψη μπαζών και σκουπιδιών σε δημόσιους χώρους είναι παράνομη.
Ο Δήμος δεν είναι αρμόδιος να καθαρίζει τις πολυάριθμες μικρές χωματερές που έχουν δημιουργηθεί επειδή κάποιοι, για να μην επιβαρυνθούν οικονομικά οι ίδιοι μισθώνοντας έναντι ευτελούς αντιτίμου έναν ειδικό κάδο, επιβαρύνουν το περιβάλλον και αλλοιώνουν αισθητικά την εικόνα του προαστίου μας. Σε κάθε περίπτωση στον οποιοδήποτε παραβάτη θα επιβληθούν οι κυρώσεις που προβλέπει ο νόμος.
Καλώ τους κατοίκους των Θρακομακεδόνων να συνεργαστούν με τη Δημοτική Αρχή για την αντιμετώπιση του φαινομένου. Μπορούν να καταγγείλουν οτιδήποτε σχετικό υποπέσει στην αντίληψή τους στο τηλεφωνικό κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Θρακομακεδόνων, 2132140300 ή στο τηλέφωνο του γραφείου μου, 2132072325, δίνοντας αξιοποιήσιμα στοιχεία, όπως π.χ. τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του παρανομούντα».
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη πέσει τα πρώτα πρόστιμα! Να δούμε αν θα υπάρξει συμμόρφωση.
...

0 σχόλια στο «ΜΙΝΙ» ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Χ.ΚΟΝΤΑΡΗΣ

Δημοσίευση σχολίου