Εκτακτα μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011
Σε ισχύ τίθενται από αύριο Παρασκευή και μέχρι την Κυριακή 21 Αυγούστου τα αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο του Δεκαπενταύγουστου.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα μέτρα αφορούν τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των πεζών και των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας, στους βασικούς οδικούς άξονες στο εθνικό - επαρχιακό δίκτυο του λεκανοπεδίου Αττικής, .....
καθώς και σε άλλα πολυσύχναστα σημεία των προαστίων (λιμάνια, σταθμούς ΟΣΕ και υπεραστικών λεωφορείων, αεροδρόμιο, χώρους που τελούνται καθιερωμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις κ.λπ.).
Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε επίσης τη συγκρότηση σε όλη την Αττική, καθημερινά, ημέρα και νύχτα, συνεργείων τροχονομικών ελέγχων για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, κυρίως υπερβολικής ταχύτητας, οδήγησης υπό την επήρεια οινοπνεύματος, επικίνδυνους ελιγμούς, κίνησης στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, παραβίασης σηματοδοτών, μη χρήση ζώνης ασφαλείας, καθώς και τον έλεγχο φορτηγών αυτοκινήτων.
Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων σε τμήματα Εθνικών Οδών φορτηγών ισχύει την:
Παρασκευή 12/8 και ώρες 16:00- 22:00 ρεύμα εξόδου
Δευτέρα 15/8 και ώρες 16:00 - 23:00 ρεύμα εισόδου
Παρασκευή 19/8 και ώρες 16:00 - 21:00 ρεύμα εξόδου
Κυριακή 21/8 και ώρες 15:00 - 22:00 ρεύμα εισόδου

www.iefimerida.gr
...

0 σχόλια στο Εκτακτα μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο

Δημοσίευση σχολίου