Είναι άραγε «χαζοί» οι χρήστες του Internet Explorer;

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011


Είναι άραγε οι χρήστες διαφορετικών web browsers εξυπνότεροι από αυτούς που χρησιμοποιούν τον Internet Explorer της Microsoft; Τα αποτελέσματα μιας τελευταίας έρευνας έτσι δείχνουν.

Η έρευνα της AptiQuant, μιας Καναδέζικης εταιρίας συμβούλων, έδωσε σε 100,000 άτομα ένα ΙQ τεστ ενώ παρακολουθούσε ποιον browser χρησιμοποιούσαν καθώς το έκαναν.Το αποτέλεσμα ήταν ότι όσοι χρησιμοποιούσαν τον πλοηγό της Microsoft σκόραραν χαμηλότερα του μέσου όρου, ενώ όσοι χρησιμοποίησαν firefox, chrome ή safari βρίσκονταν άνω του μέσου όρου.
Η αναφορά της έρευνας υποδεικνύει πως οι χρήστες του explorer έιναι πιο ανθεκτικοί σε οποιαδήποτε αλλαγή.Το πρόγραμμα της microsoft αποτελεί τον πιο διάσημο πλοηγό στον κόσμο με ποσοστο 43%, ενώ το firefox έχει κάτω από 30% και μετά ακολουθεί το chrome της Google με μερίδιο 19% σύμφωνα με αναφορά του Μαΐου.
«Είναι κοινή λογική ότι οι εκδόσεις του Internet Explorer από 6 έως 8 είναι εντελώς ασύμβατες με τα νέα μοντέρνα στανταρντ του διαδικτύου» αναφέρει χαρακτηριστικά η AptiQuant
http://www.infoblog.gr
...

0 σχόλια στο Είναι άραγε «χαζοί» οι χρήστες του Internet Explorer;

Δημοσίευση σχολίου