ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΥΛΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΡΕΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ – 4 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΧΤΗ

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011


ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΥΛΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΡΕΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ – 4 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΧΤΗ
Τέσσερα στρέμματα μέσα σε 20 μόλις λεπτά κατάφερε να κατακάψει η φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 13:30 στο ρέμα που βρίσκεται παράλληλα της Αγ. Διονυσίου. Μισή ώρα ήταν αρκετή για να πνιγεί η περιοχή στους καπνούς, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις φοβόντουσαν για τυχόν εκρήξεις, καθώς το συγκεκριμένο ρέμα, μαζί με άλλα, έχουν μετατραπεί σε μίνι χωματερές από ανεύθυνους συμπολίτες μας.

Πάνω από 6 πυροσβεστικά οχήματα με άντρες της πυροσβεστικής έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο, ενώ παρούσα ήταν και η Ελληνική Αστυνομία με επικεφαλή τον Διοικητή του Α.Τ. Αχαρνών κ. Γιώργο Μπουτσαρέλη, όπου ανάλαβαν να διακόψουν την κυκλοφορία των ΙΧ οχημάτων αλλά και να εντοπίσουν τα αίτια που προκάλεσαν την φωτιά. Τελικά η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο μετά από περίπου ώρα, καθώς το έργο δυσχέραιναν τα ξερά χόρτα, οι θάμνοι και τα… σκουπίδια.
Τέλος καλό, όλα καλά… Το μαύρο… ρέμα και η έντονη δυσοσμία απέμειναν να θυμίζουν τι συνέβη εκεί πριν λίγες ώρες βάζοντας ίσως τους πολίτες, που θα προβούν την επόμενη φορά σε ρίψη σκουπιδιών, σε δεύτερη σκέψη.


...

0 σχόλια στο ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΥΛΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΡΕΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ – 4 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΧΤΗ

Δημοσίευση σχολίου