Σρέντερ: Λάθος οι κατηγορίες κατά της Ελλάδας

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

Παγώνουν τα χαμόγελα μεταξύ Σρέντερ και Μέρκελ...
Στην καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ επιτέθηκε ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ,λέγοντας πως είναι λάθος να κατηγορεί την Ελλάδα.

«Πιστεύω ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση διέπραξε ένα μείζον σφάλμα στην αρχή της κρίσης», δήλωσε ο σοσιαλδημοκράτης πολιτικός στις Βρυξέλλες, όπου συμμετείχε σε συζήτηση υπό την προεδρία του δισεκατομμυριούχου Γερμανού φιλάνθρωπου Νίκολας Μπεγκρίεν. 

«Για να έχουν συναίνεση στη Γερμανία, άρχισαν να χτυπούν την Ελλάδα, αλλά αυτό ήταν λάθος», τόνισε ο Σρέντερ. Σημειώνεται ότι η γερμανίδα καγκελάριος έχειεπανειλημμένως κατακρίνει την κυβέρνηση Σρέντερ για την απόφαση της να εγκρίνει την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού ΣυμβουλίουΧέρμαν Βαν Ρομπέι συναντήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ με την Μέρκελ στο γραφείο της στο Βερολίνο και συμφώνησαν, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, πως η Ελλάδα και άλλες χώρες πρέπει να εφαρμόσουν γρήγορα δομικές και δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις, ενώ συζήτησαν επίσης προτάσεις για στενότερη οικονομική συνεργασία μέσα στην ευρωζώνη.
www.skai.gr
...

0 σχόλια στο Σρέντερ: Λάθος οι κατηγορίες κατά της Ελλάδας

Δημοσίευση σχολίου