Παπανδρέου - Βενιζέλος παλεύουν... γυμνοί

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011


Ακόμα και σ’αυτές τις δύσκολες στιγμές, ταμικροσυμφέροντα των πολιτικών φαίνεται πως έρχονται σε προτεραιότητα. Τουλάχιστον αυτή η εντύπωση κυριαρχεί στις σκέψεις του κόσμου. Βλέπουμε την τιτάνια προσπάθεια του Παπανδρέου να κρατήσει τα γκέμια της χώρας και της κυβέρνησης, παράλληλα με τη μεθοδική δουλειά των υπολοίπων (Βενιζέλου και αντιπολίτευσης) να του «πριονίσουν» την καρέκλα.

Το μεγάλο στοίχημα είναι η συνύπαρξη του Γιωργάκη με τον Μπένι. Το ΠΑΣΟΚ σπαράζεται εκ των έσω, όπως φαγώθηκε και η ΝΔ εξαιτίας της κόντρας Σαμαρά – Ντόρας. Όπως φαγώθηκε και ο ΣΥΡΙΖΑ ελέω Αλαβάνου – Τσίπρα. Λογικό είναι σε τόσο μεγάλους οργανισμούς, με τόσα στελέχη, να υπάρχουν οι διαφωνίες, αλλά εδώ δε μιλάμε για μαγαζάκια που δεν ορίζουν τις τύχες μας.

Ο πρωθυπουργός έβαλε νερό στο κρασί του και αναβάθμισε τον Βενιζέλο (αν κι έχω επιφυλάξεις τις οποίες διατύπωσα στην εισαγωγή του χθεσινού post). Και υπουργός Οικονομίας (…) και αντιπρόεδρος. Πως πείστηκε και τον έβαλε δίπλα από τον Πάγκαλο; Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» έχει για εσάς το αποκλειστικό βίντεο-κόλαφο από το παρασκήνιο:


ΥΓ. Η χαριτωμένη σκηνή είναι φυσικά από τον Μπόρατ, τον οποίο φέρνει λίγο στο σουλούπι ο Παπανδρέου... Ε; Καλά δε λέω;


http://www.drseeng.com
...

0 σχόλια στο Παπανδρέου - Βενιζέλος παλεύουν... γυμνοί

Δημοσίευση σχολίου