ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011


Πληροφορήθηκα, για τη "διαμαρτυρία" με τη μορφή παραπόνου του κ. Δήμαρχου σε Δημότη, την ημέρα της καθαριότητας του Ο.Χ. από την πρωτοβουλία της Πολιτικής Προστασίας, ότι η συμμετοχή στη δράση στοίχισε στο Δήμο 15000 ευρώ για υπερωρίες, πετρέλαια, βενζίνες και λοιπά έξοδα.

Πέρα από το γεγονός της αμφισβήτησης του ποσού, που υποτίθεται, ότι ξόδεψε ο Δήμος, θα μπορούσαμε στον κ. Δήμαρχο, να του θέσουμε και το παρακάτω ερώτημα:


κ. Δήμαρχε, προκειμένου να μη ξοδεύεται τόσα πολλά χρήματα σε αυτούς τους χαλεπούς οικονομικά καιρούς για το Δήμο, στον οποίο ηγείστε, να στέλνετε τους εργαζόμενους της καθαριότητας και τους κηπουρούς τις καθημερινές ούτως ώστε να γίνονται οι εργασίες χωρίς επιπλέον κόστος.


Επίσης, θα μπορούσε, όπως έχει κάθε δικαίωμα, να διεκδικήσει τα χρήματα από τον ΟΕΚ, (σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία), αφού προηγουμένως θα είχε καταγράψει το σύνολο των τετραγωνικών μέτρων των χόρτων που έκοψαν οι υπάλληλοι του Δήμου.


Πάντως, στη "διαμαρτυρία" του κ. Δήμαρχου μπορούμε να του υπενθυμίσουμε το γεγονός ενός εγγράφου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, που υποχρέωνε το Δήμο να λάβει τα απαιτούμενα μέτρα για την κοπή των χόρτων στο Ολυμπιακό Χωριό. Και εμείς, (όπως έχουμε κάθε δικαίωμα) πιστεύουμε, ότι ο κ. Δήμαρχος αφού έκανε την ανάγκη φιλότιμο, συμμετείχε στην πρωτοβουλία της Πολιτικής Προστασίας και του Σκάι, καλύπτοντας κατά κάποιο τρόπο και την υποχρέωση που απόρρεε από το σχετικό έγγραφο.


Φαίνεται γενικώς, ότι η κουτοπονηρίστικη τακτική στη Χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, έχει πέραση, μέχρι που τελειώνουν τα ψέματα και αρχίζει το δράμα.    

Βατοπεδινός!
...

1 :

ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ?????

Δημοσίευση σχολίου