Επίθεση από τσιγγάνους σε αστυνομικούς

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011


Επίθεση από τσιγγάνους σε αστυνομικούς
Μία ακόμα επίθεση δέχθηκαν αστυνομικοί από αθίγγανους. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 7το απόγευμα όταν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ πραγματοποιούσαν περιπολία στην περιοχή Βαλόγουρνα στη Λαμία.
Αρχικά τους αστυνομικούς σταμάτησαν 2 μεθυσμένοι αθίγγανοι και τους ζήτησαν το λόγο γιατί περνούν από την περιοχή τους.


Άρχισαν να βρίζουν τους 4 άνδρες της ΔΙ.ΑΣ ενώ την ίδια στιγμή από το πουθενά εμφανίστηκαν περίπου 30 αθίγγανοι οι οποίοι τους επιτέθηκαν απρόκλητα με καδρόνια, πέτρες και μπουκάλια. Θύματα της επίθεσης έπεσαν και περαστικοί πολίτες που περπατούσαν ή έκαναν ποδήλατο και μάλιστα μικρά παιδιά.
Το κράνος ένος αστυνομικού έσπασε από τα χτυπήματα που δέχθηκε με απίστευτη αγριότητα στο κεφάλι με καδρόνι. «Σωθήκαμε από τα κράνη και τον εξοπλισμό που είχαμε», είπε αστυνομικός σε συνάδελφό του.
Στο κέντρο της άμεσης δράσης σήμανε συναγερμός και ισχυρή αστυνομική δύναμη έφτασε στην περιοχή. Ο κόσμος προσπαθούσε να καταλάβει τι γίνεται βλέποντας περιπολικά συμβατικά και μηχανές να καταφθάνουν με τις σειρήνες το ένα μετά το άλλο.
Αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση και έγιναν αρκετές προσαγωγές και τουλάχιστον 3 συλλήψεις.
Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής δήλωσαν οργισμένοι αφού όπως λένε η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο και κανείς δεν κάνει τίποτα.

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr
...

0 σχόλια στο Επίθεση από τσιγγάνους σε αστυνομικούς

Δημοσίευση σχολίου