«ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ» ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ-ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011


«ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ» ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ-ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ
Στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα μεταφέρθηκε πριν λίγη ώρα ο Αστυνομικός Διευθυντής της Β’ Υποδιεύθυνσης κ. Δημήτρης Μπατζιάνας μαζί με τον οδηγό του.
Τσιγγάνοι του επιτέθηκαν την ώρα που περνούσε έξω από τσιγγάνικο γάμο στην οδό Μπουμπουλίνας, στο Ζεφύρι, με πολιτικό αμάξι. Έσπασαν το αμάξι με βαριοπούλες, ενώ σε χρόνο dt λίντσαραν τον Διευθυντή και τον οδηγό του δίχως να προλάβουν να αντιδράσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι τσιγγάνοι νόμισαν πως στο αμάξι επέβαινε ο Ταξίαρχος κ. Γούλας, ένας αστυνομικός που έχει κυνηγήσει τους τσιγγάνους της περιοχής με στόχο να εξαλείψει φαινόμενα εμπορίας ναρκωτικών, όπλων και ληστείες. Οι τσιγγάνοι μόλις είδαν το αμάξι να σταματά έξω από το σπίτι, όπου οι πυροβολισμοί λόγο του γάμου είχαν κυριολεκτικά ξεσηκώσει την γειτονιά, όρμησαν καταλαμβάνοντας το ΙΧ του Διευθυντή. Στο σημείο έχουν φτάσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με επικεφαλή τον Ταξίαρχο κ. Γούλα και τον Διοικητή του Α.Τ Αχαρνών κ. Μπουτζαρέλη. Τέσσερις τραυματίες μετρά σήμερα η Αστυνομία, μαζί με τον κ. Μπατζιάνα και τον οδηγό του, το πρωί άλλοι δύο αστυνομικοί έπεσαν θύμα ξυλοδαρμού από τσιγγάνους στο Ζεφύρι που είχαν καταλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου για να υπερασπιστούν ομοεθνή τους που είχε συλληφθεί για κλοπή!
Δυστυχώς, για άλλη μία φορά το Ζεφύρι αποδεικνύει πως είναι «κράτος εν κράτει» και η πολιτεία αποδεικνύεται ξανά μικρότερη των περιστάσεων. Μία πολιτική απόφαση δεν είναι ικανοί να πάρουν, ώστε η γάγγραινα αυτή που ταλαιπωρεί τόσες εκατοντάδες πολίτες να κοπεί αμέσως…

Φωτο από τα σημερινά επεισόδια: fylarhos.blogspot.com
www.acharnorama.gr
...

0 σχόλια στο «ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ» ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ-ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

Δημοσίευση σχολίου