Αδιαχώρητο στο νεκροταφείο

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011


ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΦΤΑΣΑΝ Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ, Ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ
Την αδυναμία του νεκροταφείου να καλύψει τις κοινωνικές ανάγκες της πόλης, αναδεικνύει η απόφαση του Δήμου Αχαρνών, για την αποκλειστική, πλέον, χρήση του από τους δημότες , που συνοδεύεται από την μεγάλη αύξηση των τελών και των επιβαρύνσεων, τις οποίες καλούνται να καταβάλλουν οι ετεροδημότες. Το πρώτο, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, Δημοτικό Συμβούλιο, ασφαλώς, δεν βρέθηκε προ εκπλήξεων.

Η κρισιμότητα της κατάστασης ήταν γνωστή εδώ και μήνες. Μάλιστα, ο Δήμαρχος την είχε διεκτραγωδήσει, εμμέσως, πλην σαφώς, ανακοινώνοντας, ότι από τούδε και στο εξής, για να πωληθεί τάφος θα απαιτείται απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Βέβαια ο Σωτήρης Ντούρος αρκέστηκε στην ουσία και απέφυγε να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Όπως για παράδειγμα, ότι για το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί ευθύνεται εξ ολοκλήρου, η προηγούμενη διοίκηση, η οποία πούλησε, παράνομα και για την εξυπηρέτηση της εκλογικής της πελατείας, εκατοντάδες τάφων, τριετούς ταφής, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις ότι, η τακτική αυτή θα οδηγούσε στον κορεσμό του νεκροταφείου και στην αδυναμία εξυπηρέτησης των αναγκών του κοινωνικού συνόλου. Το κερασάκι στην τούρτα της υπόθεσης «νεκροταφείο» αποτέλεσαν οι βαρύτατοι υπαινιγμοί, που ακούστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, σε βάρος της πρώην διοίκησης, περί κακοδιοίκησης που αγγίζει τα όρια της επιλήψιμης διαχείρισης. Όλα αυτά είναι ,βεβαίως, γνωστά, εδώ και χρόνια. Όχι στις εισαγγελικές αρχές όμως..menidiatis.blogspot.com
...

0 σχόλια στο Αδιαχώρητο στο νεκροταφείο

Δημοσίευση σχολίου