Μπράβοι με κουκούλες έδειραν κλιμάκιο του ΣΔΟΕ στα Εξάρχεια

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011


Μπράβοι με κουκούλες έδειραν κλιμάκιο του ΣΔΟΕ στα Εξάρχεια
Εντονος προβληματισμός επικρατεί στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών καθώς πληθαίνουν τα κρούσματα επιθέσεων και προπηλακισμών κατά στελεχών του ΣΔΟΕ κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιούν σε επιχειρήσεις όλης της χώρας.
Αποκορύφωμα στα όσα συμβαίνουν εδώ και αρκετό καιρό είναι ο σοβαρός τραυματισμός ελεγκτή ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατία» το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στην περιοχή των Εξαρχείων, κλιμάκιο του ΣΔΟΕ δέχθηκε επίθεση από μπράβους που φορούσαν κουκούλες μέσα σε μπαρ και μάλιστα κατά τη διάρκεια του ελέγχου.
Τα 3 μέλη του κλιμακίου δέχθηκαν ξαφνική επίθεση και εδάρησαν για αρκετά λεπτά της ώρας και κατέληξαν στο νοσοκομείο, όπου ένας από αυτούς παρέμεινε για νοσηλεία με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα καθώς φέρει χτυπήματα στο θώρακα και του πνεύμονες.
Μάλιστα, κλιμάκιο που πήγε το επόμενο βράδυ για έλεγχο στην ίδια περιοχή προπηλακίστηκε.
Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού που συνέβη το περιστατικό κρύβεται για να αποφύγει τη σύλληψη, καθώς αυτεπάγγελτα κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του.
Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα το τελευταίο χρονικό διάστημα τα στελέχη του ΣΔΟΕ πυκνώνουν τέτοιου είδους περιστατικά σε όλη τη χώρα, αλλά με ιδιαίτερη ένταση στις ταβέρνες της Ανατολικής Αττικής.
Η ηγεσία του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος μελετά τη λήψη πρακτικώς εφαρμόσιμων μέτρων για την προστασία των μελών της ενώ δεν αποκλείεται να ζητηθεί και η συστηματική συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ.
...

0 σχόλια στο Μπράβοι με κουκούλες έδειραν κλιμάκιο του ΣΔΟΕ στα Εξάρχεια

Δημοσίευση σχολίου