ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.......ΑΡΚΕΤΑ , ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι,    
Η κυβέρνηση αποφάσισε την ολοκληρωτική μας εξόντωση με συνοπτικές διαδικασίες και υπό το βάρος και τις απειλές της κοινωνικά ανάλγητης Τρόικας προχώρησε σε περαιτέρω μειώσεις τόσο των μισθών των ε.ε συναδέλφων , όσο και των συντάξεων των ε.α. στελεχών.


Οι μειώσεις που αποφασίστηκαν πλήττουν άμεσα και έμμεσα αδιακρίτως και οριζόντια όλη την Ελληνική κοινωνία. Οι στοχευμένες επιθέσει ς με ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΤΙΣΥΤΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ κριτήρια είναι κατευθείαν βολή κατά των συναδέλφων όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Με δεδομένο ότι ο μέσος όρος συνταξιοδότησης των περισσοτέρων συναδέλφων κυμαίνεται σε ηλικιακό εύρος από 49 έως 53 ετών (31-35 έτη υπηρεσίας) είναι σαφές ότι οι πρώτοι που πλήττονται από τα μέτρα «λεηλασίας» που αποφασίστηκαν ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.
Αν και τώρα δεν ξεσηκωθούμε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αν και τώρα δεν δείξουμε τη δύναμή μας με αποφασιστικές και στοχευμένες κινητοποιήσεις τότε «καλά μας κάνουν».
Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι των συναδέλφων αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης και καθημερινότητας δεν μπορούμε πλέον να κινούμαστε μόνο στο επίπεδο νομικών διαδικασιών, επιστολών και εγγράφων διαμαρτυριών και ανακοινώσεων. ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΕΓΝΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ!!!!
Η Α.Κ.Ι.Σ καλεί ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΓΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΘΟΥΝ προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αυτό το απίστευτο τσουνάμι μέτρων που μας επιβάλλουν. Ξεφεύγοντας από οποιαδήποτε αγκύλωση και πιστεύοντας ότι είναι επιτακτική ΤΩΡΑ περισσότερο από ΠΟΤΕ η συσπείρωση όλων απευθύνουμε έκκληση ενότητας και συσπείρωσης.
Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε από τους φορείς «επιμελείται των συμφερόντων μας» στην κατεύθυνση των δυναμικών κινητοποιήσεων ώστε να προβάλλουμε και να αποδείξουμε επιτέλους τη δύναμή μας .
Ο κος Α/ΓΕΣ αλλά και οι υπόλοιποι Αρχηγοί των λοιπών Κλάδων και των Σωμάτων Ασφαλείας καλούνται να αποδείξουν αν αξίζουν του σεβασμού μας ή όχι.
Κύριοι Αρχηγοί αντιδράστε τώρα γιατί σε λίγο καιρό που θα είστε κι εσείς Απόστρατοι θα γευτείτε τη χλεύη και την απαξίωση των συναδέλφων και μάλιστα σε επικίνδυνο βαθμό από όλους εμάς τους αγανακτισμένους συναδέλφους σας.
Η ΕΑΑΣ ως ΝΠΔΔ αλλά και οι υπόλοιπες Ενώσεις Αποστράτων που επαγγέλλονται την επίσημη εκπροσώπησή μας καλούνται να το αποδείξουν ΑΜΕΣΑ με τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις που θα αποφασιστούν.
Ο κος ΥΕΘΑ ως Πολιτικός μας προϊστάμενος –αν και μέχρι σήμερα δεν μας το έχει αποδείξει το αντίθετο μάλιστα- καλείται να αναλογιστεί πολύ καλά τη θέση του έναντι υμών αλλά και έναντι του Ελληνικού Λαού όταν θα ψηφίζει ως μέλος της Κυβέρνησης και του Κοινοβουλίου τα απεχθή αυτά μέτρα υποθηκεύοντας το ηθικό των εν ενεργεία στελεχών και καταβαραθρώνοντας την αξιοπρέπεια όλων μας με συνέπεια τη διακύβευση της Εθνικής μας Ασφάλειας.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ. ΟΥΤΕ ΦΟΡΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΦΟΡΑΜΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Αλλά δεν θα σας επιτρέψουμε να μας εξαθλιώσετε εκμεταλλευόμενοι τον όρκο και την πίστη μας στην Πατρίδα για να εξοφλείτε εσείς τα πολιτικά σας γραμμάτια και να παίζετε πολιτικά τερτίπια στην πλάτη μας.
Μετά τα παραπάνω η Α.Κ.Ι.Σ. προτείνει:
α) Την σύγκληση έκτακτης σύσκεψης όλων των διεκδικητικών φορέων των Ε.Δ μέχρι τις 26 τρέχοντος ημέρα Δευτέρα σε τόπο και χρόνο που θα συμφωνηθεί.
β) Την Οργάνωση με τη συμμετοχή όλων μιας συγκέντρωσης ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ διαμαρτυρίας στο υπουργείο εντός της επόμενης εβδομάδας.
γ) Την με κάθε τρόπο απαίτηση συνάντησης με τον ΥΕΘΑ και τους Αρχηγούς όλων των κλάδων των Ε.Δ.
δ) Την επιδίωξη με κάθε δυνατό μέσο συσπείρωσης όλων των ε.α. συναδέρφων τονίζοντάς τους την αναγκαιότητα συμμετοχής τους. Μια γροθιά, μια φωνή!
Οι φορείς προς τους οποίους αποστέλλεται το παρόν παρακαλούμε να απαντήσουν μέχρι αύριο το βράδυ το αργότερο διαδίδοντας με όποιο τρόπο επιθυμούν την ιδέα και σε άλλους φορείς που ενδεχομένως να έχουμε παραλείψει να ενημερώσουμε.

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011
Για την Α.Κ.Ι.Σ
Ο Πρόεδρος
Ανχης ε.α Χρήστος Γ. Χρηστίδης

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ (Α.Κί.Σ.)
www.akis2010.blogspot.com


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
Μελισσών 10, ΤΚ 14564 , Κηφισιά , Αττική, Τηλ&Φαξ:211-7000036
E-mail: 2010akis@gmail.com και info@akis2010.net
Blog: www.akis2010.blogspot.com και Site: www.akis2010.net
...

0 σχόλια στο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.......ΑΡΚΕΤΑ , ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Δημοσίευση σχολίου