Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΣ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011


Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΣ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!
Πόσο προκλητικοί μπορούν να γίνουν οι Έλληνες πολιτικοί αλλά και ορισμένοι δημοσιογράφοι? Δείτε τι απάντησε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θ. Πάγκαλος στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA και συγκεκριμένα στους Δημοσιογράφους κκ. Καμπουράκη και Οικονομέα όταν τον ρώτησαν αν του έχει έρθει το περιβόητο χαράτσι και «άκουσον – άκουσον» αν είχε να το πληρώσει…

Ο κ. Πάγκαλος φαίνεται να… παίζει με τα νεύρα όλων των Ελλήνων φορολογουμένων καθώς με τις απαντήσεις του πως δεν έχει χρήματα να πληρώσει τους φόρους και πως θα… πουλήσει κάποιο ακίνητο κυριολεκτικά νιώθουμε πως μας… χλευάζει! Όπως, ωστόσο, νιώθουμε και με την στάση των «μεγαλοδημοσιογράφων» που αντί να τον σκυλοβρίσουν με την στάση του έδειξαν πως συμμερίζονται την αγωνία του να μαζέψει χρήματα για να πληρώσει το χαράτσι!
Με το μέρος όσων… διαμαρτύρονται κατά των έκτακτων εισφορών, του τέλους ακινήτων μέσω της ΔΕΗ και των νέων μέτρων των αποδείξεων τάσσεται Πάγκαλος, ενώ δηλώνει επιβαρυμένος από τα νέα χαράτσια.
Ο κ. Πάγκαλος αποκάλυψε μάλιστα ότι λόγω των πολλών ακινήτων, τα οποία δεν αγόρασε μεν ο ίδιος αλλά περιήλθαν στην κατοχή του από κληρονομιά, του ήρθε συνολικός φόρος 17.500 ευρώ, περιλαμβανομένου και του τέλους ακίνητης περιουσίας.
"Για να μπορέσω να πληρώσω τον φόρο θα πρέπει να αναγκαστώ να πουλήσω ένα ακίνητο" είπε, ενώ στην ερώτηση τι θα κάνει εάν δεν βρεθεί αγοραστής απάντησε: "Δεν έχω να πληρώσω, δεν μπορώ να πληρώσω, ας έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει".
Στη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης ο κ. Πάγκαλος ζήτησε να γίνει συζήτηση πριν την εφαρμογή του μέτρου της συλλογής αποδείξεων, επισημαίνοντας ότι το θέμα δεν έχει συζητηθεί στο υπουργικό Συμβούλιο.
"Νομίζω ότι πρέπει προφανώς εφόσον υπάρχει τέτοια αντίδραση να υπάρξει κάποια συζήτηση εκτενής και δεν νομίζω θα την αποφύγουμε, νομίζω θα την κάνουμε τη συζήτηση αυτή και σε κυβερνητικό επίπεδο και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο", ανέφερε.
Και συνέχισε: "Οι αποδείξεις είναι μέτρο υπέρ του μισθωτού και υπέρ του φορολογουμένου και ιδιαίτερα υπέρ του μισθωτού. Είμαι υπέρ των αποδείξεων. Θεωρώ ότι η συλλογή αποδείξεων, όταν γίνεται συστηματικά, μπορεί να περιορίσει το φαινόμενο της φοροδιαφυγής, υποχρεώνοντας αυτούς που δεν δίνουν αποδείξεις να δίνουν αποδείξεις και δημιουργώντας ένα κίνητρο για αυτόν που συλλέγει αποδείξεις με μια μείωση του δικού του φορολογικού βάρους", πρόσθεσε.
Ειλικρινά πως πρέπει να αντιδράσουμε???Ειδικά εμείς οι κάτοικοι της Αν. Αττικής που είχαμε την «τιμή» να τον εκλέξουμε Βουλευτή και μετέπειτα να του δώσουμε την δυνατότητα να γίνει Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης???
Μπράβο μας! Να τον χαιρόμαστε λοιπόν…
http://www.acharnorama.gr
...

0 σχόλια στο Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΣ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!

Δημοσίευση σχολίου