Γονείς σε παράκρουση τελευταίας στιγμής, υπουργείο σε αφασία διαρκείας!

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011


Γονείς σε παράκρουση τελευταίας στιγμής, υπουργείο σε αφασία διαρκείας!
Κοιτάξτε πώς σπάνε τα νεύρα των γονιών! Τη Δευτέρα ως γνωστόν ανοίγουν τα σχολεία. Σήμερα Παρασκευή αποφάσισαν κάποιοι ότι ένα νηπιαγωγείο σε δήμο της Αττικής δεν θα λειτουργήσει, άρα τα παιδιά όλης της περιοχής θα πρέπει να πάνε σε άλλο σχολείο, που βρίσκεται σεγειτονική περιοχή «Καλλικρατικώς» συνενωμένη. Οι γονείς σε παράκρουση της τελευταίας στιγμής! 

Σε νηπιαγωγείο γειτονικού δήμου, ενώ χθες Πέμπτη γνώριζαν ότι θα υπήρχαν δύο δασκάλες, σήμερα Παρασκευή πληροφορήθηκαν ότι ο ένας διορισμός ήταν «λάθος» (!) με αποτέλεσμα το σχολείο να μην μπορεί να υποστηρίξει τμήμα ολοήμερου (που τόσο έχει διαφημιστεί)και τα πεντάχρονα παιδιά να πρέπει να πάνε σε άλλα γειτονικά σχολεία, με ότι αυτό συνεπάγεται σε κόστος μετακίνησης, χρόνου, νεύρων κλπ. Οι γονείς σε παράκρουση της τελευταίας στιγμής!

Τινάζονται με απίστευτη ευκολία και ελαφρά τη καρδία στον αέρα οι προγραμματισμοί των νοικοκυριών, αφού φανταζόμαστε ότι τα παραπάνω δεν θα είναι και τα μόνα περιστατικά εκπαιδευτικής τρέλας στις μέρες μας.Τώρα και συγγνώμη να ζητήσει το υπουργείο (όπως συνηθίζει) δεν πιάνει...


ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ
...

0 σχόλια στο Γονείς σε παράκρουση τελευταίας στιγμής, υπουργείο σε αφασία διαρκείας!

Δημοσίευση σχολίου