Με τρίκυκλα Riaggio οι βουλευτές! Τέρμα οι λιμουζίνες...(φώτο)

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011


Τα νέα βουλευτικά τρίκυκλα
Η κρίση φαίνεται πως έχει φτάσει και στο κατώφλι της βουλής καθώς οι βουλευτές καλούνται να αποχωρηστούν τα πολυτελή αυτοκίνητα και τις λιμουζίνες και να αφήσουν πίσω τους την χρυσή εποχή της χλιδής και της ευημερίας.            Σύμφωνα με απόφαση του προέδρου της Βουλής κ. Φίλιππου Πετσάλνικου, η οποία εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό του για ριζικές περικοπές στα προκλητικά βουλευτικά προνόμια, οι βουλευτές θα προμηθευτούν τα νέα τρίκυκλα 50 κιβυκών της ιταλικής εταιρείας Riaggio, με τα οποία και θα κυκλοφορούν από την 1/8/2011.
Το μέτρο αυτό κρίθηκε αναγκαίο καθώς η μείωση του ετήσιου κόστους, που ξεπερνούσε τα 5 εκατομμύρια ευρώ, θα προσπεράσει κατά πολύ το 20%.
Τα νέα βουλευτικά τρίκυκλα
Τα νέα τρίκυκλα επιλέχθηκαν με βάση το χαμηλό κόστος αγοράς, το χαμηλό κόστος συντήρησης, την χαμηλή κατανάλωση καυσίμων και την μοντέρνα και επιβλητική τους σχεδίαση.
Όπως δήλωσαν στελέχη της κυβέρνησης:
“Στόχος μας ήταν να επιλέξουμε ένα όχημα μεταφοράς πρακτικό και οικονομικό, αλλά ταυτόχρονα να αντικατοπτρίζει το κύρος και την προσωπικότητα ενός βουλευτή“.
Κάθε βουλευτής δικαιούται μέχρι και 300 ευρώ έξτρα για τυχόν μετατροπές που επιθυμεί να κάνει στο όχημά του, από την επιλογή μεταλλικού χρώματος, μέχρι την τοποθέτηση αγωνιστικής εξάτμισης ή ζάντας μεγαλύτερου διαμετρήματος.

http://www.epicnews.gr/oi-magkes-me-ta-trikykla-2401/
listonplace.blogspot.com
...

0 σχόλια στο Με τρίκυκλα Riaggio οι βουλευτές! Τέρμα οι λιμουζίνες...(φώτο)

Δημοσίευση σχολίου